Myslím že väčšine krajín sa bude dariť celkom dobre. Nám ale pomerne menej pretože máme málo kvalitné školstvo a fakt na hovienko mentalitu. Najhoršie na tom podľa mňa bude Španielsko. Málo šetria, málo pracujú, majú vysokú nezamestnanosť, vysoké mzdy, Euro a nemám pocit že by s tým zvládli urobiť niečo viac ako roztrepať Madrid. Upadať zrejme bude aj Francúzsko.
Tak úplne najlepšie na tom vidím Nórsko-Sebestačná krajina, vzdelaní ľudia, množstvo bohatstva, vysoká národná morálka i keď miestami až prehnaná (futbalista pretriasaní v novinách za to že si dal pivo na verejnosti.)
Je viac kandidátov, ale povedzme si na rovinu, ich najväčšími oporami sú banky, čo sa môže veľmi rýchlo obrátiť proti nim. Inak by som celkom rád videl takých Kataláncov ako samostatný národ, alebo Švédov mimo EÚ.
Never tomu že sa bude nejakej krajine ekonomicky dariť hodnota peňazí sa stratí a musíme si nájsť nový spôsob zachovania si existencie a budúcnosť toho leží v Rusku...
ťažko povedať... lebo krajina sa môže stať ekonomickou veľmocou ale vnútorné problémy bude mať stále... ako Rusko.
ale asi to nebudú južné krajiny ako Taliansko, Španielsko, tam sú priveľké regionálne disparity.
možno Švajčiarsko bude ekonomicky na koni, ale nebude vplyvné vo svojej vonkajšej politike tak ako Nemecko napríklad. to sú len domnienky, neviem. a silno dúfam, že sa bude dariť Škandinávii a Islandu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Z V4 bude podľa mňa najúspešnejšia ČR.
Je viac kandidátov, ale povedzme si na rovinu, ich najväčšími oporami sú banky, čo sa môže veľmi rýchlo obrátiť proti nim. Inak by som celkom rád videl takých Kataláncov ako samostatný národ, alebo Švédov mimo EÚ.
mam pocit ze im vzdy islo o to ovladat celu europu a aj sa im to vzdy darilo.
ale asi to nebudú južné krajiny ako Taliansko, Španielsko, tam sú priveľké regionálne disparity.
možno Švajčiarsko bude ekonomicky na koni, ale nebude vplyvné vo svojej vonkajšej politike tak ako Nemecko napríklad. to sú len domnienky, neviem. a silno dúfam, že sa bude dariť Škandinávii a Islandu.