Možno môj názor možno vyzneje trochu konšpiračne ale budiš, aj na to je tu toto fórum.
Myslím si, že prezident Obama nevydrží celé funkčné obdobie. Skôr či neskôr bude na neho spachaný atentát a to bude znamenať začiatok občianskej vojny v Amerike, obdo
ja najrpv ze aky usa az potom mi doplo že to je akože USA ..ale inac ziadna novinka,ziadna nova myslienka..toto si myslia takmer vsetci a uz mozno dlhsie xD
Nn, dúfajme, že žiadna 3. svetová... Tým nás strašila bajnerka na cirkevnej, že prežijú len potkany
Ak bude na neho atentát spáchaný, tak podľa mňa k nejakej vojne určite príde... Ale dúfajme, že buď odíde sám, alebo to prežije...
uz sa ku mne dostalo vela konspiracných teorii...a medialnemu svetu sa tiez nevyhýbam. NO jedno viem tretia svetova vojna je vylúčená z dovodu našej vyspelej techniky...stačilo by pár striel na to aby roztrhalo celú planétu.(museli by sa určiť tvrde pravidla vojny...čo same o sebe je blbost)Po druhe ...zvolenie obamu bol výborný politický tah vzhladom na to aka politika fungovala doposial v \"rasistickej\" amerike .Ludia toho mali pokrk a tiez si treba dat otázku kto ho volil a aka bola Obamova konkurencia...v konečnom dosledku sa človek zasa len dostane k vete že to bol výborný politický ťah....Obama nieje Kennedy a nikdy ním nebude ,len sa snaži zachrániť to čo sa ešte dá a spôsobom akým to ide najjednoduchšie..takže žiaden hrdina,ani spasitel len dalšia babka v hre o ťažku politiku,on tak skoro zastreleny nebude...a buducnost USA...ak nenastane nejaky koniec sveta(2012)(smajlík)...tak vidím dva konce...zmanipulovanie a dokonale zotrocenie ludí (to znamena že si nebudú vedomi vlastneho otroctva...reagujem na dokument Zeitgeist addendum)...alebo fakt sa najde sposob ako žiť dalej...tod moj názor(smajlík)
a vsetci hrdinovia ktorých sa to netýka...a maju to tazko vprdeli by mali vediet že aj ich poondiaty život je súčastou drbnuteho systému, s ktorého sa dá vymámit jedine Zenovým zmýšlaním...a ziadnym utekom do svojho egocentrickeho sveta nikdy nič nevyriešia a v podstate ani nedosiahnu...akurat tak image ktory stroskota pri tvrdsích argumentoch ...no je pravdou že ich postoj je správny ...no žial nefunkčny...šikovny postreh je od haskyho...velmi výstižna reakcia
Odfajčia ho onedlho. Aby prežil, tak má najviac ochrankárov na svete. Zabijú ho sami Amíci a vojna bude len vtedy, ak si niekto zas niečo zmyslí a hodí to na akýschsi teroristov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ale dobré ako námet pre céčkový americký akčný film, do hlavnej úlohy by sa hodil Segal
ved prave pocuvam spravy..
a tam ze styria ministri obamovej vlady sa vzdali funkice..
maly zaciatok...
Ak bude na neho atentát spáchaný, tak podľa mňa k nejakej vojne určite príde... Ale dúfajme, že buď odíde sám, alebo to prežije...