@sturmer zaprvé, nerád som ten čo ľuďom oznamuje zlé správy, ale
a) asi ťažko PRÍBUZNÝ primátom, totiž priamo primát
b) rovnako ako ty, a akýkoľvek iný príslušník akejkoľvek ľudskej rasy
a zadruhé, časom, keď psychicky vyrastieš a budeš schopný to prežiť, skús sa (na začiatok) tak raz do roka stretnúť aj s niekým kto nemá potrebu sa ti z neznámych dôvodov pchať do riti, to je totiž to čo stimuluje intelekt a rozširuje obzory
@gukol ja viem sak ho poznam ale neni to on na videu, on to video len natacal a vyzdielal
aj ten typek na videu je v skutocnosti len herec a uplny normal okrem toho aj byvaly boxer
@no2 - vidím že riešiš tú nudu v práci zmysluplne, božkaj ma ty neschopák čo si nevie zriešiť weed a pýta si ho od cudzích ľudí na komunitnom portáli ty mastný odpad spoločnosti
@no2 - o čo ti ide ?
O mojich vlasoch nebudem mlčať, sú zdravšie viac než dosť a mastné jedine tak tvoje máš komplexy zo svojich však keď ich spominas kritizujes druhých
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
áno som vulgárna a páči sa mi to
nie to mi len jebká z nedostatku spánku
pamataj na sama seba
plačem, mište typo
a) asi ťažko PRÍBUZNÝ primátom, totiž priamo primát
b) rovnako ako ty, a akýkoľvek iný príslušník akejkoľvek ľudskej rasy
a zadruhé, časom, keď psychicky vyrastieš a budeš schopný to prežiť, skús sa (na začiatok) tak raz do roka stretnúť aj s niekým kto nemá potrebu sa ti z neznámych dôvodov pchať do riti, to je totiž to čo stimuluje intelekt a rozširuje obzory
aj ten typek na videu je v skutocnosti len herec a uplny normal okrem toho aj byvaly boxer
@no2 - ty sa zasa neozývaj a šúchaj nohami. Hľadaj si niekoho iného na koho budes reagovať a robiť sa zaujimavím. Komplex pridrbaný.
O mojich vlasoch nebudem mlčať, sú zdravšie viac než dosť a mastné jedine tak tvoje máš komplexy zo svojich však keď ich spominas kritizujes druhých