ano, je pravda, ze takito ludia su velmi uspesni. ale este vacsia pravda je, ze ked zacina krstne meno na pismeno, ktore je v poradi v abecede hned za tym, na ktore zacina priezvisko, tak takito ludia su uplne najlepsi ludia sveta. Nik ich nepredčí. Zdravíme Noru Mojsejovú.
Ja som zas pocula ze ludia ktory maju R v mene su uspesny a cim viac tym lepsie napriklad Roger Federer, Ronald Reagan, Robert De neiro... ale inak si nemyslim ze to musi byt len menon, uspesny je kazdy kto chce a snazi sa a ma dobre napady
@romanzkrajinyx ja viem ze to nezalezi od mena ale zas musis uznat ze napriklad ked pocujes Dita von Tesse napadne ta nejaka zena co asi chudobna nie je uz len kvoli tomu ze to meno ma taky podton alebo ako to nazvat
@tunidlo ja som nepovedala ze to meno musi byt na R a celkovo nehovorim ze uspech je podla mena cloveka ale to hovorili v nejakej relacii ze mena s R su uspesne, nemusi to byt na zaciatku moze to byt aj fRedeRik proste R tam musi byt podla tej teorie, ale je jedno v ktorej casto mena
Ja len, že uviesť za tým ako nejakú malú ukážku mená, ktoré obsahujú R je totálne irelevantné, lebo R je možno v dvadsiatich percentách všetkých mien, takže je samozrejmé, že budú existovať milióny úspešných ľudí s R v mene ...
Veľmi by ma zaujímalo, kto takéto kraviny vymýšľa a rozširuje ...
@purpledrug666 no ja som toto fórum už dávno mala na rozume len akosi ked sa prihlásim sem mi všetko vypadne z hlavy...teda ti dakujem ži si mi to pripomenula
No a vidím že niektorí sa tu pekne rozkecali a iných to nezaujíma...
Ináč aj ja mám v mene R ale že by som bola nejak extra úspešná hm iba tak priemerne...
@ssnehulienka súhlas, podla mna sú to len náhody, nemožno sa spoliehať na takéto veci, za úspechom treba drieť a je úplne jedno aké má kto meno! To akože keď sa vydám a náhodne budem mať rovnaké iniciály, tak odrazu začnem byť úspešná?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Hľadám milého inteligentného a zacopovateĺného jedinca s priezviskom na L., aby sa so mnou podelil o svoje priezvisko
ale potom ma nikto nepredčí,veď...
@17 to aby som si nebrala lasa, lebo budem ML
A Stefani Germanotta ma predpoklad na uspech? ´
alebo to plati iba u Paš.......
Výborne ale co myslis ma meno Stefani Germanotta šancu uspiet?
možes trikrát hadat taka blondýna..ako kedy no
M.M.
ale aj tak vždy lepšie ako FP.Fero Piča......
filipk
Fíha
Traja ľudia s menami na R sú úspešní?
Tak toto naozaj nemôže byť náhoda!!
A Bruca Bannera si sa pýtal, či sa považuje za úspešného?
Ty si musela milovať, ak učitelia vyvolávali podľa abecedy
Marcela M.,Martin M.,Timea T., Barbora B., Martin M., Kamila K., Maria M., Petra P.,Simona S., Svorad S., Zuzana Z.,
a z toho uspesni su:
hmmmm.....
Maximalne Marcela M. (ale ak sa pocita ako uspech talent tak aj Kamila K. a Martin M., mozno trochu Simona S.)
Ja len, že uviesť za tým ako nejakú malú ukážku mená, ktoré obsahujú R je totálne irelevantné, lebo R je možno v dvadsiatich percentách všetkých mien, takže je samozrejmé, že budú existovať milióny úspešných ľudí s R v mene ...
Veľmi by ma zaujímalo, kto takéto kraviny vymýšľa a rozširuje ...
Ale aká zrada to bola, keď zrazu otvorili klasák zozadu O_o!
No a vidím že niektorí sa tu pekne rozkecali a iných to nezaujíma...
Ináč aj ja mám v mene R ale že by som bola nejak extra úspešná hm iba tak priemerne...