Ahojte, čo si myslíte o tejto vete:
"som rada, že som Vás mohla spoznať"
Chcem vedieť váš názor, môžete mať iný pohľad. Keď sa uvedie niečo takéto niekomu do mailu/správy, tak to môže pochopiť aj zle v tom duchu, že sa s ním lúčim? Alebo je to ok a milé?
ja by som to neriešila, proste su v spoločnosti určité slovné spojenia, dokonca až vety, ktoré sú zaužívané a netreba sa nad nimi nejako pozastavovať a lúštiť či to nemohlo byť myslené aj nejako inak
@notme
Napísala som to totiž do mailu učiteľke, ktorá chcela byť mojou školiteľkou a priateľ má pocit, že som jej tým ako by omylom napísala:
som rada, že som vás spoznala, ale nechcem aby ste boli mojou školiteľkou (slušné ospravedlnenie sa, že prečo neplánujem spoluprácu).
Celá veta znela:
"som rada, že som Vás mohla spoznať, všeličo som sa do života naučila".
fuha, no v takejto situacii by som to cele stylizovaluplne inak, teda ak by mi fakt zalezalo na tom, aby som ju poslal do certa zdvorilo, ale zaroven vyjadril, ze si ju vazim. skor nieco na styl "..blabla cenim si vasu ponuku, zial, aj napriek tomu, ze si cenim nielen to, co ste ma naucili, ale aj vas ako cloveka, to musim odmietnut, lebo blabla..."
a ty si s ňou chcela spolupracovať či nie? lebo @11 ma trochu domýlila ak si ju chcela odmietnúť, tak jej to stačilo možno aj hentak napísať ako si napísala...ak si chcela jej ponuku prijať, za tou tvojou vetou stačilo dopísať niečo v zmysle, že sa tešíš na ďalšiu spoluprácu s ňou ak ju chceš mať za školiteľku, už nerieš cez maily, vyhľadaj ju osobne ak sa ti dá a priamo sa bav o práci, nie o pochopení a nepochopení tvojho mailu ako sama píšeš, to spojenie sa dá pochopiť dvojako a záleží len od samotného príjemcu ako sa k tomu postaví
@lintu no ak by som pokračovala v štúdiu, tak pokračovať, ale nie som o tom na 100% presvedčená, že nepôjdem už teraz radšej pracovať, tak som to chcela nechať na neutrálnej úrovni
@anjelik263 kašli na to, dobre si to napísala... ak budeš pokračovať, tak s ňou opätovne nadviažeš kontakt a ak nebudeš pokračovať, tak to bola fajn veta na rozlúčku za to pomimo domýšľanie iných predsa nemôžeš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Napísala som to totiž do mailu učiteľke, ktorá chcela byť mojou školiteľkou a priateľ má pocit, že som jej tým ako by omylom napísala:
som rada, že som vás spoznala, ale nechcem aby ste boli mojou školiteľkou (slušné ospravedlnenie sa, že prečo neplánujem spoluprácu).
Celá veta znela:
"som rada, že som Vás mohla spoznať, všeličo som sa do života naučila".