Martin-nič moc,sú aj krajšie a väčšie mestá,ale ako správny lokálpatriot ho mám rád a čo sa týka krajského mesta,žiliny,to je pekné mesto,a aj dobrý fubal máme
blava - z hľadiska architektonického a urbanistického hrôza, z hľadiska ľudí chladné ako keby to bolo veľkomesto, pričom na to nemá právo, tak je mi to trochu smiešne, ale neviem si predstaviť že by som žil niekde inde, aspoň vrámci slovenska (nič v zlom, len proste... neviem)
Prešov - hm.. mesto ako také je celkom fajn, máme tu pár pekných miest ( i keď s dedinou sa to porovnávať nedá, čiže radšej som doma ako v meste ) ale tí ľudia čo tu sú... fuh... bez komentára radšej
Považská je mesto, ktoré nenávidím a mám rada zároveň. ale viac ho nenávidím. úplne pre všetko, pre čo sa len dá mesto nenávidieť. nie je tam čo robiť, ľudia sú dementní, všetko je rozbité, predražené, hnusné, hlúpe a tak.
a k Trenčínu sa ako ku krajskému mestu nepriznávam ja by som chcela byť v Žilinskom kraji, nechápem, prečo nás trepli tam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Cítim sa tu celkom doma.
krajske-Presov-centrum pekne,ostatne des a hrozsa je tiez dost diera
njeje to dake mega mesto ale je fajn poznat njekoho vsade kam vkrocim
akurat ma sere ze mame cesty ako tankodrom ale ked dostavaju obchvat hadam ich daju dokopy..
neznasam to mesto, neznasam tych ludi, je to najhroznejsie mesto na svete proste otras
a k Trenčínu sa ako ku krajskému mestu nepriznávam ja by som chcela byť v Žilinskom kraji, nechápem, prečo nás trepli tam.