Čo si myslite,čo privádza pacientov do ordinácie plastického a estetického chirurga?
Ja si myslim,že celá zaležitosť s plastikami je krásna blbost.Vid príklad jackson..Nie dik...Teraz by som mala krásny nos a po 4-5 rokoch by mi odpadol?Vedela by som tie peniaze aj lepšie využiť. Niekto ich potrebuje viac.Plastiku si dávaju ludia co neved
Co ich tam privadza?:sen o krajsom tele,o lepsiom sexe,predstava ze hadam ked budem"krajsi/a zarobim viac love,budem oblubenejsi/a atd....To nie su pacienti.A tvoja predstava ze sa to tyka len celebrit je mylna.Sak ale ktore noviny budu pisat ze "nejaka Hana ci Mara"si dali nieco vylepsit. Tak hej ze to podakt.prehanaju ale pokial si zo svojim telom nespokojna preco nie!?V tom pripade by sa ludia nemali davat ani tetovat sak jak to vypada neskor na starej kozi.Ja mam 3 kerky a v momente ked som si ich davala robit ma to vobec nezaujimalo-a teraz tiez ne.
Su iste fyzicke nedostatky ludi ktore sa nedaju skryt ani makeupom..ani oblecenim.. jedna skupina ludi sa s nimi zmieri.. a sem tam z nich dokazu urobit aj veci pekne..no ini sa s tym nedokazu zmierit... nedokazu sa zmierit so sebou samym...so starnutim..preto ho vyhladavaju.. plastiku si ludia davaju iste na zvysenie sebavedomia..Ale su ludia ktori plasticku operaciu potrebuju aby mohli vobec viest plnohodnotny zivot..napr rozne "znetvorenia" po urazoch a pod. Vtedy ju uznavam...
ako plastiku len kvoli vyzoru nepreferujem,ale plasticku operaciu v pripade popaleniny alebo zranenia,schvalujem,vtedy to je nahrada nieco ho,co nikdy uz take ake bolo nebude a nie je to len z rozmaru....
Jake ste hrdinky:Sak ale predstav si ze odkojis 3 deti,kozy ti vysia az pod kolena a tvoj manzel si radsej pozera playboy ako by mal ist stebou pod duchnu.Myslim ze keby si mala na to prostriedky tak nevahas ani sekundu....
Je to každého osobná vec. Ak si myslí,že má malé prsia,hanbí sa za to,tak prečo by si tú plastiku nemohla dať? Možno jej to pomôže. Bude si myslieť,že je pekná,bude so sebou spokojná,všetko bude zrazu krajšie,tak prečo nie? Ja by som si nedala na sebe ´´vylepšiť´´ síce nič,ale neodsudzujem ľudí,ktorí sa pre toto riešenie rozhodli. Hlavné je,aby boli oni so sebou spokojní.
Ved ja tiež tých ludi neodsudzujem..Ani netvrdim,že ja by som to neurobila...Otázka bola inac položena...Ved je prirodzene,že si chce každý niečo zlepšit...ako plastika koli malým prsiam tak je aj chudnutie koli velkemu bruchu,prefarbenie koli sedinam...proste stale je niekto co o seba dba a chce sa páčiť v rozných rokoch..ja to chápem..len sa pýtam že čo tých ludi privádza k plastike
Nikeotre priapdy su avsak nutne. napr zeny ktore nemaju ziadny prsia alebo ich nieco zmrzacilo a chcu mat nieco ine a daju si plastiku. Proste pre niektorych je to nutne. A v pripade Jacksona ten bral aj tabletky na pigment a to mu halvne doriadilo zivot.
Takze ziadny hlupost ludi to nie je. U niktorych avsak ano, ti ktori maju dokonale telo tak tym to netreba .
tak toto neschvalujem, to si davaju robit ludia, ktorí nie su spokojni so sebou a nikdy ani spokojni nebudu a tie peniaze su zbytocne vyhodene niekto iny by ich urcite potreboval viace, a v dalsom zbytocne riziko pri operácii, naco si davat rezat nieco co je zdrave....uplny nezmysel...
2.plastika pri popaleninach, genetickych chybach a podobne
to by sa dalo zniest , hoci aj tak je to rizikove ....ved kolko ludi ma potom stastnejsi zivot, ked druhy na nich nepozeraju ako by prisli odniekial (z inej galaxie)a obchádzaju ich na kilometre
podla mna kompelxy...normalne su aj ludia, napr zena..vydata ma muza ktory ju lubi a paci sa mu taka aka je ale ona ma sama v sebe komplex ze chce vacsie prisa,nerobi to pre manzela, pre inych..robi to pre seba.ja to nechapem tiez a plastiku by som si nedala,ale prosto su taky ludia.ja to neriesim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Takze ziadny hlupost ludi to nie je. U niktorych avsak ano, ti ktori maju dokonale telo tak tym to netreba .
1. plastika koli krase a omladeniu
tak toto neschvalujem, to si davaju robit ludia, ktorí nie su spokojni so sebou a nikdy ani spokojni nebudu a tie peniaze su zbytocne vyhodene niekto iny by ich urcite potreboval viace, a v dalsom zbytocne riziko pri operácii, naco si davat rezat nieco co je zdrave....uplny nezmysel...
2.plastika pri popaleninach, genetickych chybach a podobne
to by sa dalo zniest , hoci aj tak je to rizikove ....ved kolko ludi ma potom stastnejsi zivot, ked druhy na nich nepozeraju ako by prisli odniekial (z inej galaxie)a obchádzaju ich na kilometre
A ešte žiadosť bohatého priateľa