zoberme si len tú situáciu č.1, samozrejme že ak muž udrie ženu tak sa to nedá porovnať s tým keď žena udrie muža. Teda ak len tá žena nie je nejaká Alice z resident evil
situácia č2 ....komu sa toto kedy stalo?
situácia č 3 v oboch prípadoch ide o úchylné prasce
situácia č.4 tiež nereálna situácia
situácia č5 toto sa deje len v telenovelách
situácia č6 žena nepovie že je to prirodzené, žena mu pomôže a poďakuje
situácia č7 toto by sa mohlo stať len ak by tá žena šla na rande s Alanom Harperom
@hoperpohroma láskavo mi tu nepíš primitívne komentáre založil som normálnu diskuziu a ty proste vždy musíš provokovať tak pokial nemáš nič rozumné čo napísať tak radšej nepíš nič!
@obliviate č.1 a prečo by sa to nedalo porovnať? ak sú obe pohlavia rovnocenné tak by mali mať rovnaké pravidlá
č.2 to akože podľa teba sa nikomu nestalo že si niekto pomýlil záchod?
č.3 keď myslíš, ja by som v tomto bol chápavejší
č.4 jj, nikdy sa na svete nič také nestalo
č.5 nemôžem za to že tvoj milostný život je nudný
č.6 toto je individuálne, ale čo sa týka reakcí okolia tak väčšinou platí to čo je na obrázku
č.7 zasa škatuľkuješ, toto by sa mohlo stať pri hocikom, nielen pri tom záhadnom človeku ktorého popisuješ
myslim ze @obliviate narazala na to,ze porovnat sa to neda lebo ked zena udrie muza tak takemu priemerneho jedincovi to fyzicky neublizi ako ked muz udrie zenu,predsa su len zeny slabsie ...co ale neznamena ze zeny mozu muzov udierat len tak
@hoperpohroma no už len ty ma tu poučuj, choď si radšej dať ďalší piercing a už tu neotravuj, naozaj nemám náladu tu ešte riešiť nejakých primitívnych ľudí ktorí musia za každú cenu zapárať. a nezabudni zase reagovať a napísať >________>
@hoperpohroma to akože keď už nemáš argumenty tak tu zo mňa robíš forever aloneho a snažíš sa povedať že si tu len riešim komplexy? a myslíš si že keď práve ja nemám vzťah tak som teraz niečo menej než ty? úbohé... ale každopádne ti ďakujem za gl
@flysser bodaj by si mi radsej roman napisal, ale obaja vieme ze nie si toho schopny
"no už len ty ma tu poučuj, choď si radšej dať ďalší piercing a už tu neotravuj" - ako ma na toto niekto odpisat normalne? je to proste picovina prevedena do slov, tak na retardovnu vetu ocakavaj nabuduce aj retardovany argument.
a nechavam to na teba, neboj, ja ti babu zhanat nebudem
Hlúposti. Žijeme v treťom tisícročí, myslím si, že (minimálne v našich pomeroch) neexistuje diskriminácia voči žiadnemu pohlaviu.
A ešte k @8 č.1 - pohlavia možno sú rovnocenné, čo sa týka spoločenskej úrovne, ale väčšie množstvo svalstva majú všeobecne geneticky dané muži. Preto nemôžeš porovnávať, keď stokilový valibuk vrazí 60 kilovej žene s tým, keby to bolo naopak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
zoberme si len tú situáciu č.1, samozrejme že ak muž udrie ženu tak sa to nedá porovnať s tým keď žena udrie muža. Teda ak len tá žena nie je nejaká Alice z resident evil
situácia č2 ....komu sa toto kedy stalo?
situácia č 3 v oboch prípadoch ide o úchylné prasce
situácia č.4 tiež nereálna situácia
situácia č5 toto sa deje len v telenovelách
situácia č6 žena nepovie že je to prirodzené, žena mu pomôže a poďakuje
situácia č7 toto by sa mohlo stať len ak by tá žena šla na rande s Alanom Harperom
lol
@obliviate č.1 a prečo by sa to nedalo porovnať? ak sú obe pohlavia rovnocenné tak by mali mať rovnaké pravidlá
č.2 to akože podľa teba sa nikomu nestalo že si niekto pomýlil záchod?
č.3 keď myslíš, ja by som v tomto bol chápavejší
č.4 jj, nikdy sa na svete nič také nestalo
č.5 nemôžem za to že tvoj milostný život je nudný
č.6 toto je individuálne, ale čo sa týka reakcí okolia tak väčšinou platí to čo je na obrázku
č.7 zasa škatuľkuješ, toto by sa mohlo stať pri hocikom, nielen pri tom záhadnom človeku ktorého popisuješ
nemá zmysel toto dalej riešiť ,aspoň pre mňa nie, ale určite si tu nájdeš niekoho na dlhšiu diskusiu
ale ak si myslíš že si ako muž diskriminovaný tak sa s tebou s veľkou radosťou vymením ^^
a forever alone si tu zo seba spravil sam ked sa stazujes aky si inteligentny ale aj tak nemas babu a nechapes preco
a gl posielam zo slusnosti, lebo ti ho bude treba kurva vela
a to či budem mať gl a či ju vôbec chcem nechaj láskavo na mňa
"no už len ty ma tu poučuj, choď si radšej dať ďalší piercing a už tu neotravuj" - ako ma na toto niekto odpisat normalne? je to proste picovina prevedena do slov, tak na retardovnu vetu ocakavaj nabuduce aj retardovany argument.
a nechavam to na teba, neboj, ja ti babu zhanat nebudem
no...je to tak ako na obrázku..a čo?
A ešte k @8 č.1 - pohlavia možno sú rovnocenné, čo sa týka spoločenskej úrovne, ale väčšie množstvo svalstva majú všeobecne geneticky dané muži. Preto nemôžeš porovnávať, keď stokilový valibuk vrazí 60 kilovej žene s tým, keby to bolo naopak.