Čo ste pochopili, že by vo vašom živote bolo treba zmeniť?
Stalo sa Vám vo Vašom živote, že ste si povedali – takto to ďalej nejde, chce to zmenu! Ak áno, čo chcete zmeniť,resp. ste zmenili? A v čom by Vám to pomohlo?
Napr. u mňa by to bolo skoršie ísť spať, ráno vstať a aspoň by som viac toho počas dňa stihla.
Ja som zvykla vyť mrte lenivá (niekedy ešte som) ale tak som si povedala, že keď dačo chcem v živote mať a dosiahnuť musím makať. Tak som vyšla z komfortnej zóny a makám. A často umieram, ale tak to k tomu patrí
- ze fyzicky neprezijem na predoslom odbore a mam k tomu taky silny odpor, ze si sucasne strasne skodim tym, ze tam chodim, a zaroven nemam sancu ho riadne skoncit, lebo ho mam prilis v pici a je mi to uplne jedno
- ze ked je mi pri pomysleni na to, ze budeme mat s niekym 6. vyrocie, zle a smutno, tak je to fakt obrovska cervena zastavka
- tiez, ze spat dobrovolne 4 h denne nie je cool a strasne mi skodi. Ten nocny internet a fajcenie do rana na balkone mi nikam neujdu, ked pojdem spat nie-nadranom a navyse nebudem nestastna smrtelne vycerpana zombie
- a nedavno som si uvedomila, ako a preco funguje moj superdojebany vztah s jedlom a co s tym urobit; to sa mi nechce momentalne vesat na Birc, ale som absolutne retardovana, ze mi to nedoslo za 10+ rokov.
No chcela by som sa zmenit vo vela veciach ...ale tak na to treba cas ..a nie vsetko ide naraz ..cize zatial som spokojna i ked by som nemusela byt ,, no ale inak sa to v tejto sekunde neda
Chcelo by to viac odvahy na skúšanie nových vecí.
Prestať sa upínať na minulosť.
Nebáť sa vypúšťať zo svojho sveta ľudí, ktorých existencia ma viac dojebáva ako posilňuje.
A snažím sa nebrať všetko tak vážne a všetko riešiť s humorom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
- ze fyzicky neprezijem na predoslom odbore a mam k tomu taky silny odpor, ze si sucasne strasne skodim tym, ze tam chodim, a zaroven nemam sancu ho riadne skoncit, lebo ho mam prilis v pici a je mi to uplne jedno
- ze ked je mi pri pomysleni na to, ze budeme mat s niekym 6. vyrocie, zle a smutno, tak je to fakt obrovska cervena zastavka
- tiez, ze spat dobrovolne 4 h denne nie je cool a strasne mi skodi. Ten nocny internet a fajcenie do rana na balkone mi nikam neujdu, ked pojdem spat nie-nadranom a navyse nebudem nestastna smrtelne vycerpana zombie
- a nedavno som si uvedomila, ako a preco funguje moj superdojebany vztah s jedlom a co s tym urobit; to sa mi nechce momentalne vesat na Birc, ale som absolutne retardovana, ze mi to nedoslo za 10+ rokov.
Prestať sa upínať na minulosť.
Nebáť sa vypúšťať zo svojho sveta ľudí, ktorých existencia ma viac dojebáva ako posilňuje.
A snažím sa nebrať všetko tak vážne a všetko riešiť s humorom