zatiaľ ešte nič, asi si dám raňajky, obed a večeru spolu, len najprv musím prestať byť lenivá a uvariť. ale vlastne si dám asi 6 litrov vody, lebo ma suší jak besné.
@goldenr no tak trochu mozno hej ..citim sa taka lahsia (ako nie ze som schudla tym ale ze celkovo take odlahcenie organizmu ze neni taky zatazeny) len som celkom slaba ale uz ani hladna nie som co vo stvrtok som fets bola..
a teraz uz aj menej tej ryze jem lebo uz mi nechuti ale zasyti ma to.. organizmus si zvykne.. ale uprimne povedane tesim sa uz na zajtra a najtazsi bol piatok druhy den..
@gothicpoethic minule si tiez pisala do fora, ze si roztrtkana, opita, nafajcena a jes gulicky s mliekom vedel by som zistit aj, kedy to bolo, len sa mi nechce. @blacktears -ovi som v ten den dal do odkazovaca obrazok nejakych hován a mlieka, tak ten datum je to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
aby sa mi precistili creva a vsetko.. crevna peristaltika a este to robim aj kvoli mojmu ksichtu by sa mi mal precistit tiez
@gothicpoethic zase si rozbita?
teda, ja taketo jedla vobec neoblubujem, uz duplom nie masite ale dake cudne chute mam uz treti den
a teraz uz aj menej tej ryze jem lebo uz mi nechuti ale zasyti ma to.. organizmus si zvykne.. ale uprimne povedane tesim sa uz na zajtra a najtazsi bol piatok druhy den..