hmm no neviem na co by sme mali tie dve pohlavia, keby neboli odlisne. ale tak ja som si tiez nevybral pohlavie... napriek tomu co hovoris ja mam to zenske rozhodne radsej ako muzske
Pocuj. Ale ked ide o pracu a je tam ddaky sef. tak sa namaluje zenska je pekna a ma aj daco v halve ale skvor ich bude zaujimat iba jedno. Ako vyzera a ci vie zaujat. A zoberu ich jedna radost. Kdezto mi zasa mame problem. nemusi to byt tak ako psiem ano? ALe vadsinou to tak byva. Ked sa pozeram po niektorych zenskych a poviem si tak ona ma taku funkciu? Mlada pipa co nema ani prax nic. len dobre vyzera .
kazdy ma daku vyhodu. ci my muzi alebo vy zeny. A aj zapori u oboch pohlaviach. Alebo nemam pravdu?
etika v skole? ste rozoberali jaki su chlapi sprosti, že si nič neodtrpia? mno super ... fakt užas... to že maju viac sily sa odzrkadluje aj na ich zamestnani často, že robia ťažšie prace, alebo choj to ty robit... lol
Mas 13, kkt vies, ale halvne ze t zeny maju tazsie? Co maju tazsie v com? My sme ti, ktori musia spravit prvy krok ked vas chcu niekam pozvat, lebo vam je to "blbe" bla bla bla kecy a kecy.
Zmier sa s tym, ze niektore veci su tak ako su. Povedz mi preco slnko svieti, preco je trava zelena a nie cervena? Hm?
Podľa mňa je dosť divné takto rozdeľovať ľudí na mužov a ženy. Tí to majú ľahšie, tí sú takí a podobne. Nemôžme to porovnávať, keď sme si to druhé neprežili. Ale bolo by to zaujímavé, keby sa to dalo.
No a?! žena resp. matka mala v matriarchálnej spoločnosti hlavný význam, žena je tá,ktorá je múzou, žena je krása,stelesnenie dokonalosti, o ženách sa píšu básne,maľujú obrazy,každý chlap je mimo z peknej baby.. A majú aj viac výhod. Keď je pekná a trochu inteligentná má to vyhraté a nemusí sa ani moc snažiť. Podľa mňa je to skôr výhoda
kurnik co sa zase vyhovarate na vek chalani... pravda je.... chalani sa mozu vyspat aj zo 100 babami a nic sa nedej.. baba sa vyspi s dvomi a uz je stetka kurva a secko mozne... chalani nemaju tyzden v mesiaci hnusne muky a prvy sex ich neboli... maju to lahsie... a este v minulosti boli cosi viac jak zeny! ts.
Vcielkamaja:Kedy v minulosti? Myslis pocas toho ako bola cirkev na vrchole moci, to ano. Predtym bola zena viac (treba kuk dejiny...).
Btw co povedia baby na chalana co spi s kazdou babou co stretne? Kurevnik/suknickar/atd To iste hovorime my o babacgh tak vo co go? Ano chalani nemaju menstruaciu, ale zas mavaju mokre sny a neovladaju kedy sa im postavi atd (halvne v mladosti nie).
nieze by som si zastavala chalanov ale aj oni maju nevyhodi.... a to.. nemozu si dat nohu cez nohu lebo im tam nieco zavadzia. nemozu si dat babske oblecie lebo vyzeraju ako buzny(zeny si mozuu dat chlapske a nevyzeraju inak) oni su ty blbi co vysedavaju v krcme(smradlaviej plnej hnusnych starych chlapov) ... viac ma u znenapada..
mno to neni otazka ani tak na filozofovanie, bo tu neni o com filozofovat. Zeny to maju jednoznacne tazsie-
nevedia si vybrat zo skrine plnej oblecenia, lamu sa im nechtiky, musia sa malovat, aby boli pekne, musia chodit nakupovat, musia chodit do fitka, musia sa rozpravat, semtam od casu s niekym zasustat, ani len spat nemaju kedy ...
zatial co muzi musia robit jak tazne kone na spominane skrine plne oblecenia, na manikuru, na nakupy, na ucty za telefony atdatd... muzi a chalani to maju vo vsetkom tazsie, vo vsetkom
hhh mne sa najviac paci ze "musia 2 hodiny stat pred zrkadlom aby zaujali " yakoze moc namalovane baby nemusim keby nebola vobec namalovana tak by som sa ece aj potesil a to myslim ze vacsina chalanov ja mam skor taky nazor, ze baby sa maluju pretoze sa CHCU pacit viac ako druha baba toto ale uz nema nic z muzmi
suhlasim s nazormi,ze vsetko ma 2 strany to sa neda takto vymenovat ake to mate zeny tazke... ok suhlasim,mate to narocnejsie ale zas sa s tym treba zmierit...
Inak neviem ci by ti bolo prijemne ked by si kazde rano ,,stanovala,, a proste vsetky tie trapne situacie v skole s tym sposobene...proste obe pohlavia maju v zivote dost dolezitu ulohu a vzajomne sa doplnaju...
Muz je ten od ktoreho sa caka zodpovednost a zabezpecenie pre rodinu...proste na zene by toto bremeno nemalo byt,ona by mala byt predovsetkym matkou a jej ulohou by mala byt starostlivost tak o muza ako aj o deti...nevravim,ze len jej ulohou... moj nazor...
Takze slecna nezufaj,radsej sa vzchop a ber to tak,ze to tak malo byt a pozeraj sa nato z lepsej stranky...
cocca colla...hehe,13 rocna nema o wela weciax ani tuchu" ..ale hraju sa tie mlade piskotky na welmi dolezite,lebo si precitaju clanok v bravo girl
jezin toto je ale pribrzdena tema... zenske su divne, furt len tocia o tom ako sa im zle zije, ako su diskriminovane a podobne debiliny... pozerate iba na seba - vobec nechapete, ze chalani maju tiez svoje problemy? nemyslim tym len biologicke, predsalen kramy nemame, no a co? si myslite ze ked nas nic neboli tak sa mame uzasne?
inak feministky su totalne brzdy, rovnost pohlavi presadzuju len vtedy, ked to vyhovuje im, v ostatnych pripadoch je im to jedno...
rockstar...nezalezi na veku....uz podla toho co napisala by som povedal ze je starsia...keby to tam nemala napisane(vek) tak by som bol zvedavy na tvoj nazor potom
piste si co chcete, podla mna je to na svete velmi spravodlivo rozdelene. je to uplne zajedno. preto sa zeny a muzi tak krasne doplnaju, o com by to bolo, keby boli vsetci rovnaky?
hej...vy chlapi mahte kramy a podobne nemusite trpnut ci ste neni v tom atd... a ked sa uz tak velmi ohanate s tym svojim tazkym zamestnanim..je dokazane ze muz a zena bli na uplne rovnakych miestach a muz mal pradse vacsi plat... zeny su kazdodenne objektom sexualneho zaujmu a neviem ako ostatnym ale mne to zacina pekelne liext na nervy...a este nieco...niektori muzi zastavaju nazor ze pivo a sex su jedine veci pre ktore sa oplati zit...prehodnotte svoje nazory jo??? uz by ste si tomohli uvedomit
Ewcucu vy zenske chcete byt rovnopravne s muzmi len v oblasti prav, ale nie v oblasti povinnosti. Neska hovorim priatelke ci ma nepojde raz pockat pri skolu, ze nemusim stale cakat len ja ju. A ona ze nie sak ty si chalan ty mas cakat mna.. A s takymito nazormi som sa nie len u nej stretol vela krat. My sme chalani my mame robit hento, my mame robit tamto ale preco by ste to co "musime" robit my, nemohli spravit aj vy?
Podla mna taketo dotahovanie sa kto to ma v zivote tazsie je znakom nevyspelosti, obe pohlavia to maju tazke, alebo lahke rovnako..
Potovnat kto to ma zazsie je ako namalovat na papier 3D guľu.
môžeš ju namalovať aby vyterala ako 3D ale 3D nieje lebo ma iba 2D.
Takisto nemozes poveadat ze chalan to ma preto a preto tazsie,vyzara to tak ale ked si to tak nakoniec zoberies vobec to tak nieje.
Nejdem sem vpisovat porovnavania kto a preco to ma tazsie.Jedno je vsak iste:
nemali by sme sa pozerat kto to ma lahsie a tazsie,ale posnazit sa kazdemu tu tarchu zvladnut lahsie a naopak.Mozno by sme sa potom prestali obvinovat.
Ewcucu: to sex a pivo si skomolila To malo byt, zena sa ma po sexe premenit na sud piva a a kamaratov
Nuz a teraz vazne: HADATE SA AKO MALE SOPLAVE DETI DPC. Tak ste XX a my sme XY, kazdy ma nieco tazsie, nieco lahsie. Objekt sexualneho zaujmu su aj muzi a predstav si, ze aj muzov znasilnuju zeny. Len o tom sa mlci "cica". Takze dajte pokoj s takymito KKTINAMI. Zivot mas taky, aky si ho spravis. Bud reptaj hubou ako je vsetko nefer, alebo ku*va nieco sprav. Nechces rodit? Sterilizuj sa a decko si adoptuj. Alebo ked to mame take super lahke, tak sa nechaj preoperovat.
chavez..a kde ziju tie zeny ktore znasilnuju muzow???..by som zasiel na exkurziu ...haha,ale ne,,ja myslim ze je to na rownako u obox..kazdy ma swoje wyhody a newyhody,a ide o to,,kto tie swoje wyhody wiac wyuzije
len tak pre zaujímavosť. Boh neexistuje. Teda, aspoň nie všetci v neho veria. Preto ako argument nepoužívajte "Boh je chlap, chlapi to majú lepšie"... Celkovo je táto téma odveci
my sme to rozoberali na jednom stretku aa fakt.. zeny rodia, zenu musa varit, prat, zehlit, zeny si musia zahalovat dve casti tela, pricom chlapi len tu jednu, ktora je zmyslom ich zivola. nas to prvykrat boli, ich to len zabavi... atd. TO NENI FER!!!! viete preco to tak je?? asi preto, lebo boh je muz!!
ked sme to rozoberali tak nas tam bolo asi 5 dievcat a 3 chalani aa sme sa ich pytali naco vlastne su oni ako chalani na svete a nam FAKT nevedeli odpovedat...
Ak Boh je, tak vie, preco to tak zariadil. Ak Boh nie je, je len na nas, ako si to zariadime sami.
Ak si vzdy dopredu povies, ze ako zena to budes mat tazsie, smeruje to k tomu, ze to tak bude
Dalej sa mi fakt pacil ten hlob o malovani - ze baby sa musia malovat, aby sa chalanom pacili. Vies moja, obavam sa, ze keby to tak bolo, clovek by v praveku vyhynul. Okrem toho zmalovane baby su otrasne.
Potom ze baby trapi zivot viac ako chalanov... Chlapi si proste vedia zivot viacej uzit. Mozes nam to zavidiet, alebo to vyskusaj aj ty. Proste miesto rozmyslania nad tym, ake to mas tazke sa skus radsej odviazat s kamoskami.
Ale to je hned dalsi problem. Chalani proste vedia byt kamosi. Ozajstni kamosi. U bab je to stale len o intrigach a ohovarani... Za to chlapi nemozu, ze si zeny medzi sebou takto komplikuju zivoty. My si radsej zajdeme s kamosmi na pifko a pokecame o tom, ako sme si minule dobre zasukali No nie?
A este k feministkam... stare panny nespokojne so svojimi zivotmi.
Yoger99: to neviem, ale cital som kdesi o takych priapdoch, ked baba znasilnila chalana. A ver mi nepacilo by sa ti to, toho dotycneho totiz najskor prispala chloroformom a potom kedze sa mu nechcel postavit tak mu tam napichala nejako zapalky alebo co. Chudak proste isiel na operaciu...
Fo: suhlasim. Baby proste riesia vsetko a vsetkych, co ako kto kedy myslel atd My to az tak neriesime a zijeme si v pohode. Len dodam, ze ak mame medzi sebou problem posleme sa do p..e a o hadku je to v pohode
chavez: Mas akurat silne reci podla mna..jasne ze sa stal taky pripad ked zena znasilnila muza,ale kolko bolo takych pripadov v porovnyni so znasilnenim zien?! 2:50 ?! a tvrdis ze sme na tom rovnak v com s tebou shulasim,ale na druhej strane hadzes zeny do jedneho vreca ze vzdy si zo vsetkeho robia hlavu ,a zaroven sa tu sam stazujes ake to maju chlapi tazke.
Kazdy ma aj vyhody aj nevyhody,chlapi robia viac prace,ale zeny sa staraju o rodinu, chlapi robia prvy krok, ale nemusia sa bat ze ostanu nabuchani....atd je toho vela a kazdy z nas moze mat take sance a moznosti ako sa bude sam snazit. moj nazor
podľa mňa sa ženy majú lepšie ,nemusia mať furt v hlave že musia zabezpečiť a ochrániť rodinu ,chlap musí celý život makať aby mohla jeho rodina spokojne žiť a vynaloži na to všetko úsilie ,podla toho aj aký chlap ,taký jožo z krčmy asi nie
Spominate tu znasilnenia zien, ale ved predsa vacsina zien chce byt zvodnou,chce byt takmer dokonalou...treba to brat aj z tejto stranky...(viem ze sem-tam to je inak...) Vravite tu aj o tehotenstve- ale ved to je pre zenu najkrajsi okamih v zivote,ked sa jej narodi dieta...Muz a zena su ako jing a jang....dokonale k sebe pasuju a existuju jeden pre druheho...Nemali by sme porovnavat kto z nas ma lahsi zivot a kto nie, ale mali by sme si skor navzajom dakovat, ze mame po boku toho druheho s kym prezivame tie pekne aj tie tazsie chvile
Nechce sa mi to vsetko citat ale odpoved na prvy post:
Pretoze zeny si vsetko robia zlozitejsim:
Chcu vyzerat dobre, aby bol vsade poriadok, aby spravne posobili na svoje okolie, aby ich mali vsetci radi. A popritom vsetkom co robia este musia aj rodit mat kramy a ine veci ?!?!? Ved to je take nespravodlive.
Chlapi maju v prdeli: su hovada, su neslusny, smrdia, spravaju sa nemiestne, prdia a grgaju nahlas.
A kedze mnohy z nas sa stale snazia byt "normalny" akceptuju tieto zakony spolocnosti a spravaju sa podla toho.
-> Zeny stresuju a nahanaju sa za milion povrchnostami aby boli spokojne sami zo sebou
-> Muzi si odgrgnu a hned maju pocit "som spravny chalap"
Kto za to moze ? Dalo by sa povedat ze spolocnost, ale akonahle niekto akceptuje to ze na spolocnosti vlastne zalezi, stava sa jej spolutvorcom.
Solon ...suuhlasim..ale vies si predstavit keby sme taki neboli??proste to je uz od prirody takee ze sme uplne odlisni..a predca si tak dobre rozumieme..
tysha hm a co takto opisat skarede baby hmm??ony nemaju sancu nikde..a pritom su to len geny..
grag-on jaaj to si krasne okopcil.. ale je to haluz teda az na par veci sak aj vy si z casu na cas citcite misu ne??
Benci pocuvaj..tak preco ked podla teba neexistuje sa o nom tak vela uz napisalo existuje biblia mrte vela knih o nom dokonca sa aj ucia deti v skolach o viere a pod hm?? neni to divne co si to vsetci vymseli..DIVNE..
kasko alee chlapec nerob z nasu kur*y zato ze niektore baby nosia vystrihy az po kolena..
Raddus btw aj v nemcine maju ine rody jak my..napr s HAUSAUFGABE..to domaca uloha wiis neni to len ohladom nasej gramatike..
. Vcielkamaja jjjj presne taaak ale cela by som si vyskusat byt aj muzom aj zenou hehe nech viem co je to byt aj aj..a nech sa nemusim robit taketo trapne fora..
Chavez aaale prosiim to je fakt katastrofa mat morkre sny..aspon ta neboli brucho neni ti nagrcanie jak pri kramoch..pri m. noch si aspon uzijev v noci..
. Feles hmm nwm nwm ci jen chlapi vysedavaju v krcmach..
filippp3 diki asi jediny normalny v tej ´´bitke´´ ze 13rocne su uplne mimo od reality akoze to co si mylsite ze secko ludom zacne dochadzat v 15tke abo 14tke?ako kedy to nebolo osbitne..
peter_piper jj je to pravda tym ze sme taki odlisni sa viacej cenime (niekedy) a je to take pokusenie bavit sa ale ja si teraz nwm predstavit zivot iba s kamaratkami.. nwm tuto temu som sem dlaa ked mi bolo blbo z kramov a bola som dost mimo hej je uz sara rok a jak sa pekne vyvyja hh haluz..
70 jj absolute suhlasim ako nechcela som aby touto temou sa baby a chalani vzburili proti sebe ale len som chcela videt ze co si o tom ini mylsia hej kazdy ma ine problemy kazdy zije inak a je pravda ze zeny robia vsetko tazsie a ze muzi to maju u riti joo ale tak co uz s nami..
justdvl jj som zvedava na te nazory co by to bolo keby to bolo na inej urovni jak toto..
ako fine nemusi sa ti to lubit ale to nezname ze to je chore hej??to je fakt HNUSNE pisat taketo akoze aj ja mozem na teba napisat ze si uplne debil chory ked robis neco co mne sa nelubi ok??..dakujem za porozumenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
kazdy ma daku vyhodu. ci my muzi alebo vy zeny. A aj zapori u oboch pohlaviach. Alebo nemam pravdu?
Zmier sa s tym, ze niektore veci su tak ako su. Povedz mi preco slnko svieti, preco je trava zelena a nie cervena? Hm?
bolo by dobré, keby si napísala aj konkrétne v čom
nemáš pravdu Boh nie je ani muž ani žena
Boh je jedinečná osoba je muž aj žena
teda myslím vo filmoch rozprávkách, vždy je v mužskej podobe alebo je to len mužský hlas
p.s.: som napoly feministka
Btw co povedia baby na chalana co spi s kazdou babou co stretne? Kurevnik/suknickar/atd To iste hovorime my o babacgh tak vo co go? Ano chalani nemaju menstruaciu, ale zas mavaju mokre sny a neovladaju kedy sa im postavi atd (halvne v mladosti nie).
Btw feministky neznasam
nevedia si vybrat zo skrine plnej oblecenia, lamu sa im nechtiky, musia sa malovat, aby boli pekne, musia chodit nakupovat, musia chodit do fitka, musia sa rozpravat, semtam od casu s niekym zasustat, ani len spat nemaju kedy ...
zatial co muzi musia robit jak tazne kone na spominane skrine plne oblecenia, na manikuru, na nakupy, na ucty za telefony atdatd... muzi a chalani to maju vo vsetkom tazsie, vo vsetkom
pozdravujem feministky, mate to tazke
A pre teba zvlast velka, lebo hladas v nom len negativa a naco by si sa mohla stazovat.
A k teme, suhlasim s tym, ze obe pohlavia maju aj klady a zapory.
tak akcpetujem ze sa zaoberas nesprawodliwostou na tomto swete
Inak neviem ci by ti bolo prijemne ked by si kazde rano ,,stanovala,, a proste vsetky tie trapne situacie v skole s tym sposobene...proste obe pohlavia maju v zivote dost dolezitu ulohu a vzajomne sa doplnaju...
Muz je ten od ktoreho sa caka zodpovednost a zabezpecenie pre rodinu...proste na zene by toto bremeno nemalo byt,ona by mala byt predovsetkym matkou a jej ulohou by mala byt starostlivost tak o muza ako aj o deti...nevravim,ze len jej ulohou... moj nazor...
Takze slecna nezufaj,radsej sa vzchop a ber to tak,ze to tak malo byt a pozeraj sa nato z lepsej stranky...
Zdebull:Ach jaj, ty sa ale musis lutovat sak sa daj preoperovat a budes to mat "lahsie"
inak feministky su totalne brzdy, rovnost pohlavi presadzuju len vtedy, ked to vyhovuje im, v ostatnych pripadoch je im to jedno...
Podla mna taketo dotahovanie sa kto to ma v zivote tazsie je znakom nevyspelosti, obe pohlavia to maju tazke, alebo lahke rovnako..
môžeš ju namalovať aby vyterala ako 3D ale 3D nieje lebo ma iba 2D.
Takisto nemozes poveadat ze chalan to ma preto a preto tazsie,vyzara to tak ale ked si to tak nakoniec zoberies vobec to tak nieje.
Nejdem sem vpisovat porovnavania kto a preco to ma tazsie.Jedno je vsak iste:
nemali by sme sa pozerat kto to ma lahsie a tazsie,ale posnazit sa kazdemu tu tarchu zvladnut lahsie a naopak.Mozno by sme sa potom prestali obvinovat.
Namyslita?
Nuz a teraz vazne: HADATE SA AKO MALE SOPLAVE DETI DPC. Tak ste XX a my sme XY, kazdy ma nieco tazsie, nieco lahsie. Objekt sexualneho zaujmu su aj muzi a predstav si, ze aj muzov znasilnuju zeny. Len o tom sa mlci "cica". Takze dajte pokoj s takymito KKTINAMI. Zivot mas taky, aky si ho spravis. Bud reptaj hubou ako je vsetko nefer, alebo ku*va nieco sprav. Nechces rodit? Sterilizuj sa a decko si adoptuj. Alebo ked to mame take super lahke, tak sa nechaj preoperovat.
Len pre zaujímavosť: Boh nie je chlap.
Nemôžte sa už zhodnúť, že je to narovnako? pls
ked sme to rozoberali tak nas tam bolo asi 5 dievcat a 3 chalani aa sme sa ich pytali naco vlastne su oni ako chalani na svete a nam FAKT nevedeli odpovedat...
Boh nie je muž!!!
ale dôkaz pre teba nemám
Ak si vzdy dopredu povies, ze ako zena to budes mat tazsie, smeruje to k tomu, ze to tak bude
Dalej sa mi fakt pacil ten hlob o malovani - ze baby sa musia malovat, aby sa chalanom pacili. Vies moja, obavam sa, ze keby to tak bolo, clovek by v praveku vyhynul. Okrem toho zmalovane baby su otrasne.
Potom ze baby trapi zivot viac ako chalanov... Chlapi si proste vedia zivot viacej uzit. Mozes nam to zavidiet, alebo to vyskusaj aj ty. Proste miesto rozmyslania nad tym, ake to mas tazke sa skus radsej odviazat s kamoskami.
Ale to je hned dalsi problem. Chalani proste vedia byt kamosi. Ozajstni kamosi. U bab je to stale len o intrigach a ohovarani... Za to chlapi nemozu, ze si zeny medzi sebou takto komplikuju zivoty. My si radsej zajdeme s kamosmi na pifko a pokecame o tom, ako sme si minule dobre zasukali No nie?
A este k feministkam... stare panny nespokojne so svojimi zivotmi.
Fo: suhlasim. Baby proste riesia vsetko a vsetkych, co ako kto kedy myslel atd My to az tak neriesime a zijeme si v pohode. Len dodam, ze ak mame medzi sebou problem posleme sa do p..e a o hadku je to v pohode
Kazdy ma aj vyhody aj nevyhody,chlapi robia viac prace,ale zeny sa staraju o rodinu, chlapi robia prvy krok, ale nemusia sa bat ze ostanu nabuchani....atd je toho vela a kazdy z nas moze mat take sance a moznosti ako sa bude sam snazit. moj nazor
Muži sú proste šťastnejší ľudia - čo by ste aj očakávali od tak jednoduchých tvorov?
Prečo je lepšie byť mužom:
-Celý život ti zostane jedno priezvisko.
-Garáž máš celú pre seba.
-Svadobné prípravy sa dejú samy od seba.
-Čokoláda je proste len druh raňajok.
-Môžeš byť prezident.
-Nikdy nemôžeš otehotnieť.
-Môžeš si vziať biele tričko do vodného zábavného parku.
-Nemusíš si brať žiadne tričko do vodného zábavného parku.
-Automechanici ti hovoria pravdu.
-Nikdy nemusíš ísť na ďalšiu benzínku, pretože záchod na tejto je hrozne špinavý.
-Nikdy sa nemusíš zastaviť a premýšľať o tom, ktorým smerom sa uťahuje matička na šróbe.
-Rovnaká práca, lepší plat.
-Vrásky pridávajú na charaktere.
-Svadobné šaty 10 000. Prenájom smokingu 1000.
-Ľudia ti nikdy nepozerajú na hrudník, keď s nimi rozprávaš.
-Príležitostné umelecky stvárnené grgnutie sa od teba vlastne čaká.
-Nové topánky ťa netlačia, nemrzačia a nerobia otlaky na nohách.
-Stále rovnaká nálada.
-Telefónne hovory sú komplet vybavené za 30 sekúnd.
-Vieš ako natankovať.
-Na päťdennú dovolenku stačí jeden kufor.
-V pohode si otvoríš všetky fľaše, ktoré potrebuješ.
-Dostane sa ti veľkého ocenenia len za trošku ohľaduplnosti.
-Keď ťa niekto zabudne pozvať, stále zostáva tvojím priateľom.
-Spodné prádlo ťa stojí 60 korún za 3 kusy.
-Tri páry topánok je viac než dosť.
-Nikdy ti na verejnosti nepadá ramienko.
-Každá vec na tvári má svoju pôvodnú farbu.
-Rovnaký účes ti vydrží roky, ak nie desaťročia.
-Holiť si musíš len tvár a krk.
-Celý život sa môžeš hrať s hračkami.
-Jedna peňaženka, jedny topánky rovnakej farby, pre všetky ročné obdobia.
-Môžeš nosiť kraťasy bez ohľadu na to ako vyzerajú tvoje nohy.
-Darčeky pre 25 príbuzných môžeš nakúpiť za 25 minút 24. decembra.
-Väčšina porno-hercov je ženského pohlavia.
-Nemusíš kontrolovať sexuálny život svojich priateľov.
-Kamarátom nevadí keď priberieš.
-Pri prepínaní programov v telke nezostaneš pri programe, kde akurát niekto plače.
-Tvoj zadok nehrá žiadnu úlohu pri uchádzacích pohovoroch o job.
-Všetky tvoje orgazmy sú pravé.
-Veľké brucho ťa nerobí neviditeľným pre opačné pohlavie.
-Nenosíš so sebou kabelky s nepotrebnými vecami.
-V dielni ti patrí všetko.
-Svoju potravu si dokážes uloviť sám.
-Nemusíš nikdy čistiť záchod.
-Dokážeš sa osprchovať a obliecť za 10 minut.
-Sex ti nikdy nemôže pokaziť image.
-Žiadny kolega ťa neprivedie k slzám.
-Nemusíš každú noc spať vedľa chlpatého zadku.
-Nikoho netrápi keď máš 34 rokov a si ešte slobodný.
-Dokážeš svoje meno načúrať do snehu.
-90% času keď nespíš myslíš na sex.
-Môžeš jesť banán na verejnosti.
-Môžeš hovoriť čo chceš, pretože ti je jedno, čo si ľudia o tebe myslia.
-Každá predohra pri sexe je dobrovoľná.
Je ti jedno či si niekto všimne tvoj nový účes.
-Môžeš obdivovať Clinta Eastwooda bez toho, aby si chcel vyzerať ako on.
-Poznáš najmenej 20 spôsobov ako otvoriť pivovú fľašu.
-Môžeš vždy sedieť z roztiahnutými nohami.
-Šedivé vlasy a vrásky zvýrazňujú tvoju osobnosť.
-So 40 miliónmi spermiami počas jedného orgazmu by si pri 15 pokusoch mohol zdvojnásobiť obyvateľstvo zeme-teoreticky...
-Je ti jedno, keď ľudia za tvojim chrbtom o tebe hovoria.
-Diaľkový ovládač patrí tebe... len tebe.
-Nevadí Ti, keď iní muži nosia tie isté šaty.
-Nikdy neprepasieš šancu na sex.
-Porno filmy sú natáčané podľa tvojich predstáv.
-Keď nejakú babu nemáš rád, neznamená to, že s ňou nemôžeš mať dobrý sex.
Svet je jeden velky pisoar.
Stým musím súhlasiť to tiež dokonca aj chlapi musia v kuse ženské obskakovať aby si ich udržali...
Pretoze zeny si vsetko robia zlozitejsim:
Chcu vyzerat dobre, aby bol vsade poriadok, aby spravne posobili na svoje okolie, aby ich mali vsetci radi. A popritom vsetkom co robia este musia aj rodit mat kramy a ine veci ?!?!? Ved to je take nespravodlive.
Chlapi maju v prdeli: su hovada, su neslusny, smrdia, spravaju sa nemiestne, prdia a grgaju nahlas.
A kedze mnohy z nas sa stale snazia byt "normalny" akceptuju tieto zakony spolocnosti a spravaju sa podla toho.
-> Zeny stresuju a nahanaju sa za milion povrchnostami aby boli spokojne sami zo sebou
-> Muzi si odgrgnu a hned maju pocit "som spravny chalap"
Kto za to moze ? Dalo by sa povedat ze spolocnost, ale akonahle niekto akceptuje to ze na spolocnosti vlastne zalezi, stava sa jej spolutvorcom.
ale je to super..
niektore hlasky su fakt pravdive teda aspon tristvrtka teda samozrejme okrem
Nemusíš nikdy čistiť záchod... ATD
tysha hm a co takto opisat skarede baby hmm??ony nemaju sancu nikde..a pritom su to len geny..
grag-on jaaj to si krasne okopcil.. ale je to haluz teda az na par veci sak aj vy si z casu na cas citcite misu ne??
Benci pocuvaj..tak preco ked podla teba neexistuje sa o nom tak vela uz napisalo existuje biblia mrte vela knih o nom dokonca sa aj ucia deti v skolach o viere a pod hm?? neni to divne co si to vsetci vymseli..DIVNE..
kasko alee chlapec nerob z nasu kur*y zato ze niektore baby nosia vystrihy az po kolena..
Raddus btw aj v nemcine maju ine rody jak my..napr s HAUSAUFGABE..to domaca uloha wiis neni to len ohladom nasej gramatike..
Chavez aaale prosiim to je fakt katastrofa mat morkre sny..aspon ta neboli brucho neni ti nagrcanie jak pri kramoch..pri m. noch si aspon uzijev v noci..
. Feles hmm nwm nwm ci jen chlapi vysedavaju v krcmach..
ale hlavne ze si rozumieme podaktori..
a ewcucu(50.), ak si si v spolocnsoti nevsimla, pivo a sex nie su len prioritami muzov (pivo je dobre na travenie
peter_piper jj je to pravda tym ze sme taki odlisni sa viacej cenime (niekedy) a je to take pokusenie bavit sa ale ja si teraz nwm predstavit zivot iba s kamaratkami.. nwm tuto temu som sem dlaa ked mi bolo blbo z kramov a bola som dost mimo hej je uz sara rok a jak sa pekne vyvyja hh haluz..
70 jj absolute suhlasim ako nechcela som aby touto temou sa baby a chalani vzburili proti sebe ale len som chcela videt ze co si o tom ini mylsia hej kazdy ma ine problemy kazdy zije inak a je pravda ze zeny robia vsetko tazsie a ze muzi to maju u riti joo ale tak co uz s nami..
justdvl jj som zvedava na te nazory co by to bolo keby to bolo na inej urovni jak toto..
ako fine nemusi sa ti to lubit ale to nezname ze to je chore hej??to je fakt HNUSNE pisat taketo akoze aj ja mozem na teba napisat ze si uplne debil chory ked robis neco co mne sa nelubi ok??..dakujem za porozumenie