zdravím, minule som išiel v noci spať, zaspal som a zrazu sa odohralo čosi zvláštne. Otvoril som oči a dýchal som ako o život, srdce mi išlo vyrvať z hrude, nemohol som sa hýbať, len so mnou čudne hádzalo a všade som počul rámus a počul som mamu ako kričí
aj mne sa to obcas stane..a vzdy mi vtedy v hlave kričí nejaká hysterická ženská niečo po rusky ze jej mam pomoct ci co.. ..uvedomujem si pritom že spím ale neviem sa z toho prebrat potim sa jak svina a srdce mi busi jak dive....celkom sranda len mi tá ruská cuchta ide na nervy má hrozný hlas a neviem co furt otravuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
tu si prečítaj ..........filip
» dobrovodsky.blog.sme.sk/c/206333/nadpis...
hm, aký smutný avatar:/......filip
Môže to byť ako iní uvádzajú aj spánková paralíza.
Ak si nemal nižšie uvedené príznaky, potom to spánková paralíza je.
Príznaky:
Nahryznutý jazyk, zranenia na tele, boľavé svalstvo na končatinách a bruchu, pomočenie, vypľutá pena.
Ak to bolo niečo podobného z niektorých príznakov navštív s mamkou neurológa a daj si spraviť eeg.
Ak ani jeden príznak nebol ide o tzv. spánková paralíza, čo by som odborne nazval nočným úľakom.