kua, chcel som dať pozvanie na kávu, ale preklik.. kua..
čo by som spravil? zavrel oči a začal premietať predošlú noc, ako som došiel domov, čo som predtým robil a tak. a medzi rečou by som ich pozval na kafíčko
@21 mala haluze xD ale nie vidiny xD ves vidiny .. ehm halucinacie su ked nieco vidis veris tomu a neves to oddelit od reality... ale to ze ju nahanali neake kolesa... to je podla mna hovadina xD xD no nevadi xD ale by som cela videt ze v akom stave bola hehe xD xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
z hulenia niesu vidiny xD
ale kebyze nieco take uvidim xD urcite by som porozmyslala ci tie hubky zo vcera neboli pokazene xD xD xD
hod si to...
uz teraz viem na ktorej strane budes xD alebo si xD
v podstate je mi to jedno xD
cim menej ludi huli tym viac travy bude xD xD
hm nemali nieco podobne HS v klipe na r@b soul? alebo na zaciatku lizy a wendyho? xD
Takže, ak nepovažujeme za vidinu lietajúce mäso, kŕmenie nohavíc čipsami alebo zabáranie nôh do piesku na betóne, potom ti plne uznávam pravdu
čo by som spravil? zavrel oči a začal premietať predošlú noc, ako som došiel domov, čo som predtým robil a tak. a medzi rečou by som ich pozval na kafíčko
niečo na tento štýl
hmm tak to si prezil na vlastnej kozi alebo to poznas z reci?? xD