nuž, aj dnes som maminu poslala do preč ale stáva sa mi to často a nie je to naschvál, len to zo mňa vždy vyletí, je to len dôsledok obrovského deficitu spánku
keď je škola, tak vstávam o 15 min osem. Bývam pri škole blízko, taže 5 minút ležím ešte v posteli, šúcham si oči a nadávam prečo som nešiel včera skôršie spať... za dalších 5 min oblečený a umytý....a na zvonenie som v škole....ale kašlime teraz na školu
ze cii bohaa uz mi zase volaa?? vyhrabem telefon z podvankusa a milym hlaskom:"ano mami?" ale pocase sa moj hlasok stupnuje do nervoznejsieho az zaklapnem telefon
neviem po koľkatom raze mysliš lebo ja sa zvyknem budiť viac krat pozrieť na hodinky a podla času spať dalej ale ked sa zobudim natrvalejšie tak väčišnou len "musim na wécko"
hmm hned ako sa zobudim pomyslim na to ,co robka chlapec ,ktoreho milujem ,ci je uz hore alebo tak ci na mna mysli a tak ,a potom ,boze preco musim do skoly ?DDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ja cem spat !!!
nemal toľko piť??? sakra takéto veci ma nikdy nenapádajú...skôr kurva, škoda že nebolo vác...
inak čo mi zdochlo v hube
Čo rúbeš to drevo!
Odprac tie smeti rýchlo!
Nehulákaj!
Načo teraz sekáš ten trávnik?!
Nebreš, dám ťa do guláša!
Cez školský rok sa vyspím ešte lepšie ako cez prázdniny. 5 krát do týždna ma furt dačo zobudí...