V podstate, keď som vo svojom meste na SVK tak mi tu chýba všetko. Zvykla som si na bývanie v Londýne, rozumej keď chcem žrať o jednej druhej či tretej ráno nie je problém. Keď chcem ísť plávať v noci nie je problém. Keď chcem ísť na veľkú party, nie je problém... Veľa mi tu toho chýba ale som rada, že to tu nie je
bar na dobrej úrovni kde by bola každý piatok/sobota akcia nejaká, lepšie potraviny, v tej jednej jednote čo tu máme si toho teda navyberám..a xy ďalších vecí, sme zapadákov no
Zmrzlinárske autá s obsluhou, ktorá nebude kradnúť malé deti na orgány, knižnicu s knihami, v ktorých nechýbajú stránky, lasergame... to by som sa tiež nehneval a podobné maličkosti
v mojom mestecku chybaju obyvatelia. Vela ludi travi den doma. Je to zvlastne miesto. Par malych pubov, prostredie je fajn, ale bez spravnych ludi a kamaratov by som ani v nebi/pekle nebol stastny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov