Nemám rada pondelky. Dnes som spala cca.štyri hodiny o chvíľu idem na prax kde musím makať ako blbá, hádzať milé úsmevy na každého pacienta... Je to hrozné a hlavne dnes po troch týždňoch prázdnin
Sen: ranny nahul, slahnutie do kabla....
No a skutocnost: V poslednych troch tyzdnoch nemam problem zvladat pondelok. Nemam sa na co stazovat pri stavani o pol jedenastej (aj neskor) s vedomim, ze sa nemusim niekam ponahlat. Je to pre mna prachobycajny den ako kazdy iny.
Co @arugad , nebodaj ty nemas rad tieto prekrasne podnelky? Vidim, ze si nehlasoval, preco sa nepodelis o svoj start?
veď práve nechuť k útrapnému začiatku nového týždňa bola mojím popudom k založeniu tejto rannej ankety na zahriatie
a kedysi boli pre mňa pondelky boj, lebo som bol hlboko deprimovaný z konca víkendu, no teraz vo väčšine situácií nemám vzťah k pondelku (lebo mám pondelky v škole voľno). Vybudoval som si ho krátkodobo zase včera večer, lebo je opäť raz začiatkom toho typického náročného týždňa ako za starých zlých čias (skrátka typické skúškové).
ale inak suhlasim s jogurtovou, kava vela kavy najlepsie s kolektivom - rozumej cesta k automatu na kave so spoluziakmi.. a aj miesty kavickovy humor..
nic mi nepomaha..ak len pomyslim na pondelok je mi skoro az zle..blba skola..este cestou do skoly rozmyslam ako strasne moc tam nechcem ist a vymyslam sposoby ako tam neist..
ja by som par odpovedi zhrnula do jednej vety ....tesim sa na dalsi vikend ale napr. pondelok som totalne zaspata a nevnimam a zvysok tyzdna ujde pretoze mam okolo seba skvely kolektiv ^-^
Najlepsie na pondelkoch je to, ze cestou do skoly ma ako-tak povzbudi hudba a v skole sa dozviem zopar zaujimavych informacii co bolo u koho cez vikend, kto s kym a tak...
Caro pondelkov
ja osobne mam skolu ktoraa ma bavi a nie normalnu kam sa chodim "vzdelaavat" ale tanecnu....a na tuu sa tesim od konca jedneeho treeningu az po zaciatok dalsieho som tym tak trocha mozno posadnuta....
pomaha mi pomyslenie na ludi, ktorych mam rad a ktorych mozno stretnem a predstava , ze mozno prave tento den bude môj najstastnejsi den môjho zivota a bola by skoda premeskat ho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
nie, nie je to kukluxklan..
kurevsky silna kava.
a k moznostiam - a ja ani neviem
Obcas ma trosku prizabije, ale pomaha
Ficim potom ako fretka
No a skutocnost: V poslednych troch tyzdnoch nemam problem zvladat pondelok. Nemam sa na co stazovat pri stavani o pol jedenastej (aj neskor) s vedomim, ze sa nemusim niekam ponahlat. Je to pre mna prachobycajny den ako kazdy iny.
Co @arugad , nebodaj ty nemas rad tieto prekrasne podnelky? Vidim, ze si nehlasoval, preco sa nepodelis o svoj start?
a kedysi boli pre mňa pondelky boj, lebo som bol hlboko deprimovaný z konca víkendu, no teraz vo väčšine situácií nemám vzťah k pondelku (lebo mám pondelky v škole voľno). Vybudoval som si ho krátkodobo zase včera večer, lebo je opäť raz začiatkom toho typického náročného týždňa ako za starých zlých čias (skrátka typické skúškové).
Caro pondelkov