no...ved´ to, že vtedy prídeš na, vrchol, pojmu priateľstvo...a potom sa pýtaš, či daný človek je tvojím skutočným priateľom alebo len známim...a ako si to poriešil? ja sa po takom prebudení ťažko dávam dokopy...a už sa stala, že so mich vylúčila z môjho života(vnútorne)
ja som uz vela ludi vylucil zo svojho zivota ale mam aj kamosov ktorim naprosto verim... a inak raz som stretol cloveka ktory dost stal o priatelstvo so mnou ale ja som sa nechal ovplyvnovat idiotmi s ktorimi sa dnes nebavim a dnes ma to strasne mrzi
mna robi štastným ked je niekto na mna hrdy..zdvihne mi to ego.. alebo ked viem že som neco dosiahol a iny je ešte len v polovici.. to je taky gut pocuit.. ae čo ma robí najviac štastným je .. ked je štastná moja láska.. pak som štastny aj ja..
Typek:možono aj ja som si tak odpiekla priateľstvo s jedným kamošom a mrzí ma to no aspoň viem, že niekto taký existuje a ak má byť tá osoba tebe tak blízka, tak skús to ete raz
priatelia to ano ale ja asi neviem byt stastna vzdy vidim nejaky problem a v poslednom case sa uz ani nesmejem tak zdravo od srdca...depresia?neviem cim to je...
tak toto poznám....dnes oslavuje kamoš/spolužiak narodky, ja som mala ísť...ale neidem...nemáme doriešené veci medzi sebou...a nebudem sa tam usmievať a priať mu to najlepšie, keby to nebolo od srdca...
život je fajn...(nie som schizofrénna ale vážne, ak vás niečo, niekto trápi je to príležitosť na to aby ste sa zlepšili ako človek,,vy"samotní...musíme vyťažiť zo všetkého čo najviac...a potom z toho čerpať ...a byť šťastným a robiť šťastnými tých, ktorí si to zaslúžia..
ták ako hovoríš..len niekedy mám pocit, že pre niektorých to neplatí, robia chyby za chybou...hoci každá z nich je nová, vyplýva z rovnakej hlúposti...a oni si to neuvedomujú..
ja som stastna, ked dosiahnem to, po com tuzim (ibaze kym to dosiahnem, je zrazu milion dalsich veci, po ktorych tuzim a ked viem, ze niekomu na mne zalezi a ked mozem niekomu doverovat a ked aj ja som pre niekoho oporou... ked si niekto vazi mna a ja jeho
stastna sa ciitim vtedy, ked som so svojimi kamaratmi, naozaj, ten pocit, a ted si nemyslite,ze som stastna kazdu chvilu ked som s nimi, jasne, som ..ale minule, ked sme isli na exkurziu do Blavy, tak ma zalial strasnyyyy pocit STASTIA !! ,,len tak som sedela v buse, vedla mna moja naj kamoska, super partia v buse, ani som tych ludi poriadne neznala, boli to ludkovia z inych tried aj z vyssich tried..proste ma to tak zrazu z nicoho nic "prepadol" ten pocit, v usiach MP3, aj ta hudba dala tomu to svoje ,,The Ramones samozrejme DDDDDDDDDDDDD..a len tak som pozerala z okna, zamyslena, aka mozem byt stastna, ze mam tychto ludi, aaa..proste je to tak
mna robi najšťastnejšou na celom svete moja láska... a láska vo všeobecnosti... či už je zo strany osoby, kt. milujem alebo priatelov, či už rodiny... je to dôležité všetko a to ma napĺňa...
Mna robi stastnym ked sa mi podari rozchodit njeco co strasne chcem, na mojom GNU/Linux systeme hlawne ked to treba rozchodit cez konzolu, wtedy ma to fakt potesi
Inak ako Kaja powedala byt dobrym ustupcivym a respektujucim sa neoplati. Ludia ktory si nejdu twrdo za swojim, nie su arogantny a zdrawo sebawedomi, w ziwote wela nedokazu.. A ehm prestante s tou pretwarkou co sa nazywa laska, pretoze je to len nawyk na nejaku osobu, nic wjac
na svete je takych veci uplne vela a najlepsie je to ked su to neskutocne malichernosti (ak ste videli ameliu z montmartru tak viete o com hovorim) napriklad: ja rad fukam do svetiel poulicnych lamp, ked mrzne a nas dych sa zraza-potom to v tom kontrasne svetla a tmy vatvara take divne magicke kruhy... a mne sa to paci, ani neviem preco, ale neviem si predstavit nejaku cestu zimnym nocnym mestom bez tohto mojho fenomenu...
Neviem povedat, z coho som,alebo by som mala byt stastna... Priatelia? Ktori? Nehovoriac o nejakej laske... Rodina? No tak ta nasa je doost divna. A vlastne je tolko tych velkych veci, ktore by mali robit cloveka stastnym, a ja ich nemam, ze som sa prestala zozierat podobnymi myslienkami. A z toho som stasna. Som stastna ked niekedy vypnem, netrapi ma,ze som sama, ze vo svete je tolko smoly a nestasia a som stastna, ze aspon na chvilu dokazem byt egoisticka(ako napriklad dnes). Ja sa neustale pozeram na veci z pohladu, ci to bude ostatnym prekazat a seba z toho vynecham... Normalne zavidim niekedy tym sebeckym spinam z filmov, ktore netrapi nic ine len ony samy a su dokonale stastne, az lutujem,ze mam svedomie No ak ste to ovsem pochopili
L.a. : pochopili , aj ja som stastny takym zaujimavym sposobom. Najradsej by som nemal svedomie aby bolo moje stastie kompletne. Byt same, dopriat sebe, nehladiet na druhych, ale to sa bohuzial neda... Hmmm
no presne nad tym som sa zamyslala vcera a vlastne aj dnes.. niektory stratili vela a su stastny mozno preto lebo prezili zlu skusenost a teraz beru vsetky veci len lahkovazne teda myslene kazdodenne problemy alebo len jednoduche malcickosti... ked si predstavym stratu blizkeho, vaznu chorobu alebo vela dalsich vesi ktore sa mne zatial nestali (chvalabohu) stale nie som stastna.. neviem co mi chyba a neviem sa ani naplnit. myslim stale len na zle veci ktore su pre ostatnychh len malickosti no ja ich beriem smrtelne vazne ... niekto si napriklad predstavy vztah a hned ho napadnu nadherne zazitky ja si predstavym vztah a napadaju ma same negativa i ked som optimista pokusam sa stale otocit zlu naladdu na tu dobrzu. prihodi sa mi nieco zle ale ja sa zasmejem a poviem ze "parada zasa som mala to stastie ja" len ze po 2 dnovom uvazovani pokracujem dalej.. neviem si predstavit preco som taka preco niektori nestratili nic a aj tak su taky a preco niektori stratili vsetko a aj tak sa zo zivota tesia ja patrim medzi tych ktorim sa nic zavazne nestalo i ked som mala chvile kedy ma z toho smutku priatelia dostali.. teraz sa im to nedari! stale myslim nato co vlastne chcem a co ma naplni a z coho budem stastna.. monzo by to mal byt vztah ktoreho sa tak bojim a mozno by to mala byt pratelka alebo priatel ktoremu by som mohla plne doverovat ktoreho teraz nemam a nikdy som nemala po mojich skusenostiach sa stale bojim povedat iste veci este aj rodine mame alebo sestre ktora mi povie vsetko len ja jej nie... sorrac asi som trocha odbehla od temy...
byt stastny?...........to je hlavne spôsob ako si to vieme zariadit!aj ked sa najdu ludia ktorim sa lepi smola na paty cely zivot!."Tragedi"A co mna robi stastnym?urcite na tom maju podiel ludia okolo mna,moja robota,vsetko coho sa chytim a premenim v uspech a Hlavne netreba si robit velke naroky potom to len nici produkciu endorfinu
Ja som stastna ked nemam problemy a vsetko je v pohode ci uz v skole alebo v rodine a nic ma netrapi...a este ked som vonku s kamaratmi a bavime sa..ale treba sa tesit aj z malickosti a to ja robím casto a je to super lebo si potom viac vazim veci a mam dobru naladu cely den :o)
mna stastnym robi vela veci. jar, vyhra vo futbale, vyhra na hattricku (www.hattrick.org-vrelo odporucam), dobra znamka s pisomky, kamosi, kopec veci...snazim sa byt stastny vzdy ked sa da
Mna robi stastnou moja mala sestricka. Pretoze bola vazne chora a este stale sa z toho poriadne nedostala, tak kazdy pokrok co spravi. Akoze sa nauci kolko je 4+2 alebo tak tak som z toho cela stastna az mi je do placu. Alebo ked sa hrame hry... skoda ze len cez skype... ako napriklad akej farby je... atd....
No a este je to moj priatel a kazdy uspech mojej kamaratky, ktora studuje na VS.
Ale inak som dost egocentricka, materialisticka, sebavedoma mrcha... tak asi tolko
Tommyhot, mozno sa ti to zda byt mile... ale keby si vedel o co vsetko tam kraca, az take mile by sa ti to nezdalo. Vies, lebo moja sestricka uz teraz nemusela byt medzi nami... Uz dva krat nam skoro zomrela. Takze asi tak...
No a k tomu, ze mame podobne povahove vlastnosti... Hmmm, nie sme my surodenci... xi xi xi... ja sa pra istotu otca opytam... aj ty by si sa mal xi xi xi =D
Tommyhot.... sak hej... tesim sa... len ma veeelmo trapi, ze je taka chora. A najhorsie na tom je, ze nidky nevieme co sa jej moze prihodit... ved ani doktori poriadne nevedia, ze ako na tom v skutocnosti je.
kedy sa citim stastna..presne nad tymto som rozmyslala a ja ani nevjem ..ked pri mne stoji niekto koho mam rada ak robim to co naozaj chcem,a ked sa mi splni to co chcem zacim som si isla a splni sa mi to tak vtedy som naozaj stastna..som stastna ak su moji blizky stastni ..ale podla mna nas moze spravit stastnymi aj uplna malickost..napriklad telefonat..jednotka..pekne pocasie..pretoze vsetko su to krasne veci ..
Mna robia stastnou kazdodenne malichernosti .. ,ktore su pri tom take bezne ze si zivot bez nich neviem ani predstavit .. to ze spolu s nimi neupadam do stereotypu lebo aj ked su tu pre mna kazdy den ..stale je to ine .. je jedno ci su tie "malichernosti" v podobe priatelov ..alebo usmevov ktore si len tak vsimnem ... jednoducho ma robi stastnou uz len to ze zijem ..a ked niesom stastna uspokojujem sa tym ze na tomto svete niesom len tak a ze sa musim premoct aby som v blizkej buducnosti bola schopna urobit spätne nieco ja pre neh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
A čo urobíš vtedy, ked´ ťa priateľ sklame?(čisto hypoteticky...ved´ priatelia predsa!také veci nerobia!
Typek:možono aj ja som si tak odpiekla priateľstvo s jedným kamošom a mrzí ma to no aspoň viem, že niekto taký existuje a ak má byť tá osoba tebe tak blízka, tak skús to ete raz
ale dík za morálnu podporu..
alebo ked sa len citim stastna
Inak ako Kaja powedala byt dobrym ustupcivym a respektujucim sa neoplati. Ludia ktory si nejdu twrdo za swojim, nie su arogantny a zdrawo sebawedomi, w ziwote wela nedokazu.. A ehm prestante s tou pretwarkou co sa nazywa laska, pretoze je to len nawyk na nejaku osobu, nic wjac
Jednoducho človek asi nemôže byť sám.
a este jedlo hmm kopa jedla
a pekne pociasie...
No a este je to moj priatel a kazdy uspech mojej kamaratky, ktora studuje na VS.
Ale inak som dost egocentricka, materialisticka, sebavedoma mrcha... tak asi tolko
No a k tomu, ze mame podobne povahove vlastnosti... Hmmm, nie sme my surodenci... xi xi xi... ja sa pra istotu otca opytam... aj ty by si sa mal xi xi xi =D