... hmm, idem vychádzať z poslednej skúsenosti, keď sa nevie bozkávať, je egoistický, myslí si, že je viac ako ostatní a že je zajímavý tým, že akože ide na cintorín , v kuse točí o tom istom a pretvaruje sa , až pokým nepoviem, že radšej my dvaja spolu nie a potom úplne kokotný človek z neho ... aa ešte vytrubuje , že spolu chodíme .. keď jasne poviem, že nie ... asi toľko k tomu poslednému a teraz si tak nespomeniem .... že čo všeobecne ...
A ešte pokiaľ nevie viesť konštruktívny rozhovor! To je ako za trest byť s človekom, ktorý perlí jednu príhodu za druhou, bez žiadnej nadväznosti, ignorujúc to, čo hovorím ja.
@magick55 ked niekto aj niekoľkokrát denne kontroluje dianie na facebooku. Ideálne by bolo keby dotyčný nemal vôbec založený účet vzhľadom na to ako mi facebook neskutočne vadí.
unadavany, ufrflany , ľemravejsi nez ja (obcas ... rozdielny hud.vkus (diametralne odlisny , no a tupy , ignorujuci gramtiku mozno .. a urcite hip hoper by bol fail
@24 a potom keď je neúctivý, hlúpy (nemyslím v škole alebo tak ale proste aspoň tá prirodzená inteligencia by tam mala byť, reagovanie v bežných situáciách, aké-také sledovanie diania vo svete, nie že sa bude zaoberať len primitívnosťami a zo všetkého si bude uťahovať),
keď sa vnucuje , keď je negramotný ....keď je to typ všetko viem / všade som bol / kde som nebol tam sa chystám ....keď ma zhadzuje v zmysle, že nevie uznať niečo ,čo sa mne páči ale jemu nie... a tak
no otazka na zamyslenie kedysi by som povedala, ak by necital knihy... Ale teraz? Hlavne, ak sa prejavi, ze je agresivny, alebo chlasta casto.... Mna odradi aj to ak jeho jedinou alebo prevaznou zabavou je PC a hry a podobne veci, ak by nebol vtipny, nepracoval by na sebe, ak by nebol dost inteligentny, ak by bol brutalny jedinacik a rozmaznany a zahladeny do seba... kebyze sa o seba nestara... boze ja neviem toho je vela. Vela veci prezijem, som tolerantna ale z tychto maloco... Ak zistim nieco z tohto, chlap nema sancu proste.
a hlavne ma zaujíma prečo knihy... Mne je napríklad kniha cudzia okrem katalógov, a el. tech. schém v knihách inak všetko čítam len z monitora. Hlavne sa mi hnusí ten starý papier keď sa ho dotýkam a musím z ním hýbať ...humus, asi mám fóbiu na to
ked zistim ze pije, fajci, droguje, casto pouziva vulgarizmi, velakrat ma sex na jednu noc, alebo ma proste moc odlisne nazory ako ja, popripade ked sa oblieka ako emo a pod.
Rada by som povedala, že nikdy by som nechodila s nikým, kto fajčí, ale jedna moja bývalá bola fajčiarka. Rada by som povedala, že by som nechodila s nikým, kto nemá o umení ani poňatie, ale jeden môj bývalý bol taký technický typ a iné predmety než informatika-matematika-fyzika-chémia ani neuznával. A tak ďalej... môžem si povedať veľa vecí, čo by ma odradili, ale buď som to už v minulosti prekusla, alebo je dosť možné, že by som to vedela prekusnúť v budúcnosti Jediné, čo by ma na potencionálnom partnerovi vedelo odradiť od toho, aby nebol už iba potencionálnym, by bolo to, že by som ho neľúbila dostatočne a on(ona) by neľúbil dostatočne mňa...
Fajčenie, pitie, drogy, keď je priveľmi pekný, keď je priveľmi škaredý, keď sa správa príliš ako frajer, keď je príliš utiahnutý, keď má rád Rytmusa, keď prepadá v škole, keď má iné názory ako ja a nevie si ich rozumne obhájiť, no napriek toho ich nechce zmeniť, keď je mladší odo mňa, keď nerád športuje, keď to nie je @erikku
agresívny, ignorant, má akúkoľvek závislosť, ktorá ho ovláda (je jedno, či pervitín alebo videohry), klame, nemá poňatie o etike a morálke, má extrémistické názory/totálny utopista, bigotný v akomkoľvek náboženstve, úplný ateista/nihilik
výzor sa preceňuje (myslím výzor , nie hygienu)...preto tých 50% rozvodov........
Nad tým som už dlho nerozmýšľal. Takých vlastností je plno ale ani ja nie som dokonalý takže to považujem skôr za kompromis. Ale také fajčenie to je podľa mňa dosť zásadný problém.
uf čo ma vie odradiť ? pokúsim sa byť stručná náhodou keby bol vulgárny ako opilec spred krčmy,keby nevedel pravopis,keby sa vyťahoval a povyšoval nad ostatných,keby sa neslušne správal k ľudom,keby nebol milý a srdečný,keby pil alkohol,a bol každý víkend ožratý jak neviem čo,keby bral ženu iba ako kus "predmetu " ,keby nevedel,čo je základ morálky a slušnosti ,keby sa nesprával ako gentleman, keby si pred ženou zapálil cigaretku,keby sa hnusne vyjadroval o známych / rodine,keby som videla a jeho ksichte ,že je to magor..to snad hovorí za všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
neúctivosť, a tak...
Vadite mi rovnako ako vadim ja vam.
Jebem...par rokov praxe a odchadzam.
zase jeden, ktoreho tu budu vsetci humanisti nenavidiet...
vitaj v klube
a hlavne ma zaujíma prečo knihy... Mne je napríklad kniha cudzia okrem katalógov, a el. tech. schém v knihách inak všetko čítam len z monitora. Hlavne sa mi hnusí ten starý papier keď sa ho dotýkam a musím z ním hýbať ...humus, asi mám fóbiu na to
verim, ze nie som jedina, ktora ma pre takych slabost
výzor sa preceňuje (myslím výzor , nie hygienu)...preto tých 50% rozvodov........
keď je "macho"
keď nemá vzťah k svojej rodine
keď ho nezaujíma môj názor
keď je typ: všadebol, všetkovidel, ja mám vždy pravdu ..
keď sa uspokojí aj s málom, čo dosiahol a nechce ísť ďalej (ale to sa asi nezistí ešte za čias potenciálnosti)
no a samozrejme nejaké tie hygienické návyky by sa zišli
a keď sa oblieka ako môj otec, alebo chodí formálne oblečený bežne (vyzerali by sme vedľa seba divne, keďže ja také veci ani nemám v šatníku)
nadáva, málo inteligentná,
Ja som dosť tolerantný človek...ale tieto veci by mi najviac nevyhovovali v prípade ´´potencionálneho partnera´´
Ked mi nevyhovuje, nestane sa ani potencialnym partnerom, nieto este realnym.