Keď stretnem, spoznám človeka, ktorý mi napríklad pomôže alebo on má pozitívnu energiu, a že stále ešte verí tomuto svetu.. Poznala som jedného takého, úplne som bola rada, že dobrí ľudia ešte sú
táto pesnička ma teraz tak ukľudnila, až sa mi chce plakať že som ju nenašiel skôr :´( ludovico sa zapísal s maxom richterom k mojim pseudo najobľúbenejším skladateľom :´(
Asi to, že sa na všetko tešim ale asi fakt na všetko, snažím sa veci vidieť stále pozitívne, ale keď náhodou prepadnem dákej depke tak si pustím hudbu a dám si kúpel, alebo idem von s babami prípadne idem do mesta a vytancujem to a vypijem si Vždy ma to naladí....A ešte dobrá a veselá hudbička
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a naopak, keď ma niekto zmotá na niečo takéto a potom mi miesto toho dá facku, tak potom som z toho fakt zlá.
Nemyslím pozitívne skoro nikdy.
Len tak, že týždeň som úplne že down a ráno sa zobudím a poviem si že stačilo a idem a som to zase pozitívna vtipná a silná ja ako vždy predtým.
Ale asi sa predtým potrebujem niekomu vyrozprávať. Aspoň tak z časti...