Chalani jake baby sa vam pacia? ... Co vas ako prve zaujme? ... myslim vizualne ... ale aj spravanie....... viem ze dost vseobecna otazka.... ale predsa
Mňa zaujíma: oči, úsmev, nos, vlasy, prsia ... A potom ma zaujíma, či je pekná aj zvnútra. Cením si priateľskosť, úprimnosť, inteligenciu, vtipnosť a charakter.
on napisala co zaujme na prvy pohlad co ma za nou chodit alebo co ze ci pozdravy uja v bufete alebo co bol to moj nazor ze co ma zaujme na prvy pohlad A Aazel m tiez podobyn a nema 14 cize poviem ti jedno
Mne sa páčia ženské ktoré sú k svetu, nie chudé ale ani nie guľaté, aj keď som mál aj o takú záujem. Hlavne nech je za čo polapať. Ale najväčšiu slabosť mám na inteligentne vyzerajúce to jest: okuliare, samozrejme že nie popolníky, rozkošná tvár, veselý úsmev.Proste tak nevynne vyzerajúce dievča s diablom v sebe. Také su podla mňa najlepšie. )=D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
on napisala co zaujme na prvy pohlad co ma za nou chodit alebo co ze ci pozdravy uja v bufete alebo co bol to moj nazor ze co ma zaujme na prvy pohlad A Aazel m tiez podobyn a nema 14 cize poviem ti jedno
vyser si OKO
to su stranky a urcite tam najdete stare diskusie. oplati sa to .