dobre takze chcete priklad....sex so starym nepritazlivym muzom (tyka sa to chalanov aj bab) alebo vrazda uplne neznameho cloveka z nejakej rozvojovej krajiny.....za kolko by ste to boli schopny urobit? ale ani za nic by ste to neurobili?
Ale myslim, ze pokial by som tym nikomu neublizil, tak mam na dost vela veci, ale zalezi od sumy penazi za to, ale urcite nie an vsetko (zo starym nepritazlivym muzom by som sa nevyspal )
zalezi aj od situacie v ktorej by som sa nachadzal (potrebujem tie peniaze alebo nepotrebujem ? ) nie som z tych ktori sa nevedia uspokojit s tym co maju cize keby som mal plat napriklad 50 000 sk mesacne tak by som to nespravil za ziadnu sumu pretoze nemam dovod zijem si v pohode a na urovni... kebyze mam plat 20 000 mesacne zijem ako slabsi podpriemer to uz by som nad tym uvazoval a spravil by som viac veci nie vsak cokolvek za naozaj slusnu ciastku penazi ktora ma zaisti na dlhe obdobie.... keby som zarabal 10 000 mesacne tak by sa pocet veci ktore som ochotny spravit zvacsil ale priamoumerne s cenami pretoze keby som mal trebars problem vyzit tak by to musela byt zabespeka na cely zivot aby som spravil nieco zle alebo nebodaj aj vrazdu... to plati v pripade ze svedomie zanedbam avsak je pritomne a preto si neviem predstavit ako by som s tym potom zil
15. Hmm, ved prave o tom to je. Schvalne som dal dost citlivy priklad. Aj ked je to len fikcia, ludia by si vzdy pred tym nez urobia zavaznejsie rozhodnutie polozit otazku, koto to ovplyvni a ako to ovplyvni mna samotneho ?
Prave to premyslanie rozdeluje potom svet na rych dobrych a zlych.
tak urcite vela veci ale mam aj svoje hranice..napr vzivote by som nedokazal zjest nejake larvy alebo nieco take jak v tych kktskych realityshow co chodili na jojke...na tomm ostrove
hm asi nie moc vela....pokial by to bolo len nieco v pohode..... a dalo by sa tak zarobit tak hej...ale prachy pre mna nejsu natolko dôležité aby som sa trebars vyspala so starym nechutnym chlapom, alebo vyhodila do vzduchu detsku nemocnicu....aj ked nemam svedomie a malokedyl utujem veci ktore spravim (ved naco aj,? lutost nic nevyriesi) tak pre prachy by som sa fakt neroztrhla
Čo by som urobila pre peniaze? Takéto drastické veci ako zabiť človeka, alebo sa vyspať s niekým len tak, to vôbec.. Momentálne vám musí stačiť, že sa pre peniaze učím, štipko padne vhod.. aj keď sa neučím doslova pre tie peniaze, aby bolo jasno
A ja som si myslel že pre peniaze by som bol ochotný spraviť všetko - ale čo ste tu už vy povymýšlali tak to už naozaj presahuje hranice ľudských možností
clovek za peniaze je schopny urobit vela ale zalezi od toho kde ma hranice.. neviem si predstavit zabit niekoho za hocijaku sumu. a uz vobec nie nevinne deti, ktorym sa snazim pomahat....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Teroristicky utok
Dostanete 50 milionov, ak polozite a nasledne odpalite bombu v deckej nemocnici.
Dosledky, ze po vas pojde policia a rodicia obeti ignorujme.
Takze kto by s tym nemal problem ?
Ale myslim, ze pokial by som tym nikomu neublizil, tak mam na dost vela veci, ale zalezi od sumy penazi za to, ale urcite nie an vsetko (zo starym nepritazlivym muzom by som sa nevyspal )
V podstate nie som ochotná pre peniaze urobiť zatiaľ nič. Som ochotná pracovať,zaslúžiť si ich,všetko vrámci morálnych a iných zásad.
Ale nepodriadim sa im. Zatiaľ..
Prave to premyslanie rozdeluje potom svet na rych dobrych a zlych.
clovek za peniaze je schopny urobit vela ale zalezi od toho kde ma hranice.. neviem si predstavit zabit niekoho za hocijaku sumu. a uz vobec nie nevinne deti, ktorym sa snazim pomahat....
Minimum veci...