noooo ako ktore mala som par snov ktore sa povedzme splnili že sa mi niečo snivalo a potom sa to fakt stalo ...ale inač ma to moc netrapi väčšinou sa mi aj tak sníva že pestujem trááávu
Verím, že niektorí ľudia môžu mať schopnosť pomocou snov niečo predpovedať či ich to usmerňuje alebo tak, no ja vôbec nie a preto sa aj orientujem a zaoberám radšej myšlienkami vytvorenými v bdelom stave a nie v spánku
Snáry sú naozaj fantastické, zatiaľ čo v jednom je určité heslo vyložené ako napríklad "čaká ťa ohavná a bolestná smrť", v ďalšom to isté heslo znamená "dožiješ sa vysokého veku"
mne sa moc cez noc nesniva a ak ano tak je to o tom co som v ten den robil (zvyčajne to sú PC Hry . Ale niekedy sa mi nejak sníva cez deň a to sú také blbosti čo mi chodia hlavou ako že si kúpim auto alebo teraz ku koncu prázdnin o tom čo sa stane v prvý deň školy
Veriť, že sny sú signál zhora, je naivné. Sny obsahujú len to, čo tvoja myseľ, to, čo si aspoň raz v živote videl, čo si si zapamätal a možno už aj zabudol, v spánku je vedomie "vypnuté" a preto sa dostávajú na povrch rôzne, aj nesúvisiace, obrazy. Väčšinou len spracovávajú zážitky z predchádzajúceho dňa, ale niektoré ťa dokážu aj na niečo upozorniť - nie však "zhora", ale z hĺbky teba, z tvojich prirodzených inštinktov, sú to odkazy od tvojho tela. Môže ťa upozorniť na niečo, čo v bdelom stave nedokážeš vnímať, a keď v noci vypneš ten filter myšlienok a informácií, vie sa ti telo prihovoriť. V takomto stave sa na povrch dostanú všetky tvoje spomienky, emócie, obavy, starosti, pretože ich nič nezadržuje.
Takže áno, verím, že niektoré sny môžu obsahovať určitý odkaz, ale nie je od žiadnej nadprirodzenej bytosti, ale z tvojej najhlbšej hĺbky.
radšej to ani nechcem vedieť..potom by to neboli sny, ale obyčajné náhodné obrazy v hlave..kebyže poznám ich význam stratili by svoju nádheru a "tajomno"..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Nemyslím, že je to signál z hora, len čosi ako terapeutická záležitosť, transformovanie tvojich snov, myšlienok a zážitkov do reči podvedomia a pod.
» en.wikipedia.org/wiki/Snare_drum...
holt deformácia
Navyše si myslím, že symbolika je individuálna.
sen o cestovani - sniva sa mi vacsinou ta ista situacia - nasledne do 2 tyzdnov niekde vycestujem
praca - cokolvek o praci u mna znamena zmenu v praci, zmenu k lepsiemu, novu pracu
je toho viac, na ine si nespominam
Takže áno, verím, že niektoré sny môžu obsahovať určitý odkaz, ale nie je od žiadnej nadprirodzenej bytosti, ale z tvojej najhlbšej hĺbky.