Nenapisala si to najdolezitejsie a to su nehnutelnosti (cize domy, pozemky atd) kupim si ferari a jeho cena automaticky klesla o tretinu.
Komodity typu zlato, striebro sice na tom nie su az tak zle, ale ich cena je nestala a odvija sa od jednej podarenej rodinky, ktora vlastni najvacsie zasoby zlata na svete (celkovo je cena komodit nestabilna).
No a naproti tomu, kupim si dom a za rok jeho cena porastie kludne aj o 5-10 a viac % co pri 100 a viac tisicoch eur nie je zanedbatelne. Teda ked neberiem do uvahy krizu (ceny uz neklesaju, cize do roka znova vystrelia).
Take veci ako dobra a pekna zena ma nezaujimaju, lebo casom oskaredie, osprostie a moze sa z nej kludne stat hocijaka harpia.
@flussica myslím si, že @tommyhot vystihol, prečo som si nevzal Ferrari zlato je teraz vysoko, tak by som ho predal a kúpil by som si nehnuteľnosť, kde by mi niekto platil nájom
@bluepanter Ale Ty myslis strasne do buducnosti... Co ak zajtra zomries? Buds v hrobe lutovat, ze si sa ani raz nepreviezol na Ferarri, alebo ze si investoval do niecoho, z coho si nic nemal, lebo si si to "setril do buducnosti" ? Ale to ja len tak hpoteticky...
@bluepanter Ja? Keby som mala Ferarri, tak s mojou jazdou je po prvom dni na srotovisku a ja na cintorine, ale aspon bysom si sialene uzila svoje posledne zivotne okamihy
@saker to hej ale za co ti taky chlap stoji ked na teba leti len kvoli peniazom? takeho by som rozhodne nechcela by som si rovno kupila kvalitneho striptera ked uz ma ma chciet pre peniaze
@bluepanter Nemam problem, ale jedine s jej zvolenim . Napr. jedna dobra kamaratka mi uz niekolko krat povedala, ze mne do auta nesadne.. Tusim, preco Ale aj tak; ked chcem, viem byt aj zodpovedna. Takze si myslim, ze si to hadam raz v zivote rozmysli
@bluepanter Myslim, ze to nebude potrebne - ona ma pozna dostatocne a ani moje vlastne varovania ju neodradzaju od toho, aby sa so mnou bavila - niekedy ju lutujem, ale je to jej problem, no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Komodity typu zlato, striebro sice na tom nie su az tak zle, ale ich cena je nestala a odvija sa od jednej podarenej rodinky, ktora vlastni najvacsie zasoby zlata na svete (celkovo je cena komodit nestabilna).
No a naproti tomu, kupim si dom a za rok jeho cena porastie kludne aj o 5-10 a viac % co pri 100 a viac tisicoch eur nie je zanedbatelne. Teda ked neberiem do uvahy krizu (ceny uz neklesaju, cize do roka znova vystrelia).
Take veci ako dobra a pekna zena ma nezaujimaju, lebo casom oskaredie, osprostie a moze sa z nej kludne stat hocijaka harpia.
Skôr spomienkobuldozérodeptista. Tak chcem len žiť dlhý a krásny život
Nuž, vyhovovalo by mi veľké množstvo peňazí, ktoré by som investovala do rôznych vecí
hej, treba myslieť aj na prítomnosť, ale ja rád plánujem pre budúcnosť
keby si mala Ferrari, nepripravilo by ťa o iné veci?