Mobil, peniaze, prsteň, žuvačky, balzam na pery, cigarety, kardigán, sveter a nvm už.. Ale aby som sa vyrovnala s vesmírom, tiež som stratila všetko z vymenovaných
Nasla som po jednej skolskej akcii bundu s bankomatovou kartou v jednom vrecku a pinom v druhom. majitela som nasla a podakovala som mu za novy kozuch.
Robim si srandu, samozrejme, vratila som a bol dost rad, ze mu nic z uctu nezmizlo, aj dezert som dostala
A este som nasla na intraku v babskej kupelke panske topanky, tak som vyvesila inzerat. Chalan si po ne dosiel v jednej ponozke
U nás "v meste" bola do chodníka vtlacena pokrivena hliníková lyžica. Vždy ma fascinovala keď som šla okolo, musela som sa na ňu pozerať a rozmýšľala som aký mala príbeh a už tam nie je niekto ju slohol a život už nie je aký býval celé tie dlhé roky
Raz ked sme boli na prechadzke, tak som našla rozbité zrkadlo. Zobrala som si jeden kúsok lichobeznikoveho tvaru a používala som ho asi tri roky a potom som ho v škole požičala spolužiačke. Vtom prišla do triedy učiteľka a ked jej to zrkadielko zbadala, okamžite jej ho zobrala a nech som akokoľvek presviedčala učiteľku, tak mi ho nechcela dať, pretože má vraj ostré hrany, ktore môžu byť životne nebezpečné... potom som si zohnala take fajnove otvaracie, ale to už nebolo tak cool
Naposledy pred týždňom peňaženku v nákupnom centre. A celkove kadečo, mobily, peňaženky, peniaze v bankomate, reggae náramok, náhrdelník, viackrát kľúče, neotvorenú krabičku cigariet bez kolku, rôzne kusy odevu... Nič z toho nemám
väčšinou rôzne prívesky, náušnice, korále.. najkrajší bol prívesok v tvare husľového kľúča, vyzeral ako nový. ale aj ostatné boli pekné. raz to boli také trblietavá kúsky, ktoré vyzerali ako kryštále. ja si tie veci odkladám a potom ich používam na rôzne dekorácie alebo pri výrobe lapačov snov. ale samozrejme - najprv to nechávam poriadne odmoknúť a potom to ešte vydrhnem, lebo človek nevie o pôvode tých vecí nič. našla som aj pár hracích kariet, tie som si tiež odložila, najmä keď to bol kráľ. raz som tak dokonca našla aj žolíka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
nebol to moc dobrý nápad.
Našla som pár zvieratok(vtáčika, psíka a mačičku).
Jediného psíka sa nám podarilo zachrániť.
Robim si srandu, samozrejme, vratila som a bol dost rad, ze mu nic z uctu nezmizlo, aj dezert som dostala
A este som nasla na intraku v babskej kupelke panske topanky, tak som vyvesila inzerat. Chalan si po ne dosiel v jednej ponozke