Ahojte, dnes mi jeden napísal, že či sa stretnem a že sa dlho odhodlával mi to napísať... a ja som na to napísala, že veď niekedy môžeme a on na to "kecáš". Tak ma to prinieslo k filozofii, že kde začína ta hranica, keď o niekom môžem povedať, že kecá?
Teraz váham, či to tiež nie je nejaká snaha namotivovať človeka, aby dokázal, že to tak nie je, že nekacá, ale vecí plní. Alebo si sľubuje, že takto sa to niekam pohne a skôr sa stretneme...
Asi to netreba riešiť, ale trošku ma to zaskočilo, keďže čakala by som, že vtedy kecám, keď už druhý alebo tretí krát sa vyhováram a nie takto. Čo si o tom vy myslíte?
@anjelik263 tak z toho čo som pochopila (a dúfam, že som to pochopila správne) sú vlastne 2 možnosti- jedna je, ako si sama napísala, možno sa ťa tým snaží postrčiť. Tak ako keď sa deti hecujú a povedia niekomu že je zbabelec, aby ho prinútili niečo spraviť keď nemá odvahu. Druhá možnosť je, že si ho úprimne zaskočila a to kecáš myslel v zmysle že Páni, vážne? To som nečakal, že by si naozaj mohla súhlasiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
asi som na toto prilis triezva...
Asi to netreba riešiť, ale trošku ma to zaskočilo, keďže čakala by som, že vtedy kecám, keď už druhý alebo tretí krát sa vyhováram a nie takto. Čo si o tom vy myslíte?
všetko je to o matematike tak si to vyrátaj
a teraz som šokovaná, na čo sa dokáže človek pýtať akože..aj ja sa často pozastavujem nad blbosťami..ale toto? to mi pripomína moju dcéru