akože viac času a menej peňazí jak mám teraz? to niee,ale pokiaľ by sa to bralo že by som mala viac času a menej peňazí ako je trebárs priemer u samostatne sa živiacej časti populácie, to by bolo fajn.
času bolo v poslednej dobe až-až, myslím že som konečne pripravený mať ho na nejakú dobu menej, ale ideálne by som sa chcel niekedy dostať (povedzme za rok?) do stavu
c) viac peňazí a približne rovnako času ako doteraz
O com je zivot ak je clovek 90percent casu v praci? Ja nechcem aby bol moj zivot o praci. A hlavne este ked nerobim naseba ale na niekoho ineho. Kebyze by slo o podnikanie tak to je ina vec
tazko povedat lebo neviem co je to viac a menej penazi a viac a menej casu to by bolo treba konkretne povedat cisla .... ale ked si mam vymysliet priklad ze chodit do roboty co ja viem 4 krat do tyzdna a mat 500 € alebo chodit do roboty 6 dni v tyzdni a mat 800 € tak urcte viac casu a menej penazi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
c) viac peňazí a približne rovnako času ako doteraz