Čomu by ste sa chceli venovať popri škole alebo práci?
Napríklad: dobrovolníctvu, práci v občianskom združení, v charite, alebo v neziskoskovej spoločnosti. Čo by vás bavilo? Lebo pilierom demokracie je aj fungujúca občianska spoločnosť. Alebo čo by vás bavilo keby ste za to dostávali peniaze?
Strašne by som chcela oficiálnu chovateľskú stanicu britských mačiek. A keďže byt, ktorý máme v podnájme a chceme ho asi aj kúpiť nám ponúka na to dosť veľký priestor, tak by sa to dalo, lenže nekastrovaní chovní kocúri značkujú a nechcem mať poocikávaný celý byt a je mi z toho smutno, lebo veľmi som chcela tú CHS.
No a čo sa týka pomoci a charity ja neviem... Nemám také vízie... Zatiaľ teda nie.
chcela by som opri vš písať do nejakého dennika normalneho, robiť nejaku editorku a tak hoc aj zadarmo, keď sa to rata ako dobrovoľníctvo, nejakú stáž, kvôli skúsenostiam
mna by strasne bavilo nieco so starymi ludmi.
akoze viem, ze som divna, lebo to neni nejaka top robota asi
ale proste aj ked bol dedko chory a starala som sa o neho obcas...tak.
alebo ked ideme z takej organizacie do domovu dochodcov, tak tiez som vzdy statna
a raz som chodila takej starej babicke vzdy nakupit a nachystat jest z nasho vchodu.
proste stari ludia a deti, to je moje
Ja by som chcel nakrúcať dokumentárne prírodopisné seriály o zvieratkách, popri tom písať beletriu a občas keby bol čas tak hrať vo filme a navrhovať kostýmy pre Tima Burtona alebo iné fantasy filmy, či pre divadlo. Jou jou mám vzdelanie celkom iné, ale predstava je to pekná.
prekladaniu,čítaniu,obchodnej rustine,anglictine,nemcine...
chcela by som sa venovať zvieratkám, ze ked budem mat navyše nejake peniazky,tak pokupim jedlo,vyvenčit,hocico,...
chcem popritom sa ucit robiť všetky druhy fasa kavy a naucit sa kreslit klasy do cappuccina
chcem cestovat
mozno zacat chodit na dancehall
robiť geochaching
nakopnúť v sebe múzu
cviciť
...
milion veci chcem robit
ilustrovat detske knihy je moj sen, tetovat/dizajny tetovani, prekladat titulky.. alebo mat kaviaren/cajovnu, kde by som si pozyvala neslavnych spisovatelov, mlade talenty, robit vernisaze pre hobby maliarov a tak. pekne by mi tam vonalo, v starych policiach by boli knihy a spolocenske hry, robili by sme tam caj, kavu, vodne fajky. jednoducho miesto, kde sa vecer mozu ist bavit ludia kazdeho veku a nie sposobom, ze sa ozeru do nemoty (nehovorim ze to raz za cas nie je dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
No a čo sa týka pomoci a charity ja neviem... Nemám také vízie... Zatiaľ teda nie.
akoze viem, ze som divna, lebo to neni nejaka top robota asi
ale proste aj ked bol dedko chory a starala som sa o neho obcas...tak.
alebo ked ideme z takej organizacie do domovu dochodcov, tak tiez som vzdy statna
a raz som chodila takej starej babicke vzdy nakupit a nachystat jest z nasho vchodu.
proste stari ludia a deti, to je moje
chcela by som sa venovať zvieratkám, ze ked budem mat navyše nejake peniazky,tak pokupim jedlo,vyvenčit,hocico,...
chcem popritom sa ucit robiť všetky druhy fasa kavy a naucit sa kreslit klasy do cappuccina
chcem cestovat
mozno zacat chodit na dancehall
robiť geochaching
nakopnúť v sebe múzu
cviciť
...
milion veci chcem robit
preco ma den iba 24h a mna brdzi bakalarka?