Pozerala som na monitor a len ma tak napadlo...Na čo asi myslíš pred spaním? Čomu patrí úplne posledná myšlienka skôr ako zatvoríš oči? Je hriešna, zakázaná či úplne banálna?
Čo sa týka mňa...ja sa nechávam unášať fantáziou a vysnenými obrazm
problémom, s ktorými sa stretávam...proste moja hlava si nedá povedať a akurát toto musí riešiť tesne pred spaním, keď cez deň je na to oveľa lepší čas
keď zaspávam tak väčšinou mám pustenú hudbu,lepšie sa pri nej zaspáva a tak rozmýšľam o slovách pesničky,čo mi práve hrá... alebo keď nemám pustenú hudbu tak rozmýšľam nad celým dňom ale hlavne nechám fantáziu nech vytvára,čo chce...
na jedného človeka ...a niekedy na nič ,len tak uvažujem ..nechávam sa zaviať fantáziou do vysnených krajín a miest ...a rekapitulujem ,čo sa za ten deň stalo a vlastne mnohokrát rozmýšľam len tak nad všetkým možným aj nemožným ....
Občas nad tým, či zaspím, no zväčša nad ničím. Dajme tomu, že meditujem. Vnímam len vlastné vedomie a vychutnávam si ten beznádejný pocit slobody. Chvíľu na to prestanem vnímať úplne...
Pred spaním si v posteli premietam práve prežitý deň, rozmýšľam čo som mohla urobiť inak, čo sa mi podarilo, ako presne niekto myslel to čo povedal, atď. proste sa pozerám na svoj deň akoby očami tretej osoby. Často tak na veľa vecí prídem
Pustim si 15 minutovu mp3 s relaxacnou hudbou a vnimam len tu hudbu, cim dosiahnem, ze nemyslim absolutne na nic.Vacsnou zaspim este nez shudba skonci.
Vždy tomu istému mužovi Severusovy Snapeovy ♥ a potom ešte jednému nemenovanému chalanovy...a potom už len také hriešne príbehy. Istý ludia vedia aké a písať to tu radšej nebudem (slash 4ever )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Len striedam 3 osoby :´(
a vlastne ani nikdy neviem, kedy zaspím
Ale tak to len občas, inokedy nemyslím na nič
rozmyslam nad istym clovekom.. a nad poslednym dielom komixu kazdy vecer..
a nezabudol som, ale i na Neho..