tak urcite nedokaze prelietiet cez ulicu alebo prechdzat cez sklo..celkovo je to robene pre TV a ty nahodni ludia z ulice niesu nahodny ale spolupracuju snim...ale ako v TV to vyzera dobre..
@petushiq18@spaghettinkaa uz neviem ci to robi ako "koncert/divadlo" ale uz sai len tak ked niekoho stretne alebo tak (ako ide v TV)
a s tou iluziou: jedno z jeho "vtedajších kuziel" bolo že na poli zdvihol tank asi do metrovej výšky, potom sa tak presunul na vahu čím vážia kamiony (samozrejme už na vlastny pohon a na zemi) a bagrom rozkopali pole tam kde ho dvihal že či tam nie je nejaká hydraolika.
Doteraz neviem ako to spravil predsta tank niečo váži a nič sa nenašlo
@kokosovy jj nic nie je nemozne, s kludom sa moze len tak vznasat 5 metrov nad zemou, prejst sklom a budovou, rozdelit cloveka na poly a obe polky ziju a pod, skutocne realne..
Kým nezožral živú myšku (R.I.P. ) tak som ho žrala. A príde mi sexi Je to haluz kukať a neveriť vlastným očiam. A ktovie teda jak to robia. Ale je pravda to, že ked to chodí v telke nedá sa tomu veľmi veriť lebo dnes už počítače spravia všetko a ľudia môžu byť zaplatení. Kým človek neuvidí na vlastné oči, neuverí. A možno ani potom nie Ale vraj kamarátka na ulici videla jedného čo sa vznášal vo vzduchu a normálne nikde nevisel ani nič, pchali pod neho ruky. Keď to dokázal on, vie to aj Angel. A btw má skvelé meno keď už nič iné
Sak ale co akoze je ta iluzia? Akoze my len vidime ako lieta alebo lezie cez sklo a on naozaj stoji na miste alebo ako ? takym veciam ako iluzia neverim to by sme museli byt nafetovany aby sme neco take videli. Bud je to fake a je to robene pocitacom alebo je to pravda
ved niekde na nete su videa, ako prezradza tie svoje triky. ale neviem, kde to je, lebo som to videla uz davno davno. ..... pekne tam ukazoval, ako to spravil, ze chodil po fasade budovy, ako chodil po vode a pod. ze sa clovek az zasmeje na tom, ze ako to lahko spravil ..... a niektore tie jeho triky pre tv, tak stacilo, ze len tocili z isteho uhla, aby clovek nevidel to, co nema. imho: netreba verit vsetkemu, co vidime v tv. ..... a ked je dobry na zivych vystupeniach, tak je potom dobry iluzionosta, cize ma dobre triky a ma to uz dobre nacvicene ale neznamena to, ze je to skutocne. len ma v tom uz dobru prax.
po prve je to iluzionista ako napisala @millieandrea a po druhe to ako dokaze uhadnut na co myslite tak tu je vysvetlienie: existuje isty odbor ktory sa zaobera tym ako zistit napr z tohoako clovek stoji ci ako sa tvari na co mysli
prosim vas nevie niekto kde by si dal zohnat nahrdelnik crissa angela moja segra ho zboznuje a chcem jej urobit radost piste na mail chochelovamonika@zoznam.sk za radu dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
» magazin.atlas.sk/biznis/triky-il...
a s tou iluziou: jedno z jeho "vtedajších kuziel" bolo že na poli zdvihol tank asi do metrovej výšky, potom sa tak presunul na vahu čím vážia kamiony (samozrejme už na vlastny pohon a na zemi) a bagrom rozkopali pole tam kde ho dvihal že či tam nie je nejaká hydraolika.
Doteraz neviem ako to spravil predsta tank niečo váži a nič sa nenašlo
každopádne ma to baví