Ak nas niekto predstavil, tykam, rovnako v skole(a neznasam, ked mi tykaju doktorandi, lebo neviem, ci mozem aj ja im slight_smile: a obsluhe aj majitelovi v mojej domovskej krcme, ale to je asi vsetko.
Takmer vzdy vykam rovesnikom hlavne casnikom a predavacom, minule som bola v podniku, kde obsluhovala jedna kinda znama, s ktorou som asi dvakrat bola na pive vo velkej spolocnosti, a aj jej som vykala, lebo si to inak neviem predstavit
tykám..neviem si predstaviť že by som vykal niekomu kto je v mojom veku mne tiež nikto nevyká a okrem toho je to celé kravina to vykanie, tykanie...nie každý jazyk to má
vykám aj mladším. a i keď je na to vhodná situácia, mám problém im navrhnúť tykanie, lebo oni to ktovieprečo len málokedy urobia, hoci si isto myslia, že majú viac rokov ako ja a teda by to mohli urobiť. (superzloženáveta)
pokiaľ nepoznám, vykám,
v práci vykám, pokiaľ sa nedohodneme na tykaní a keď ma nejaký známy predstavuje niekomu, tak tykám, resp. počkám, či mi dotyčný povie dobrý deň alebo ahoj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
v robote tykám, ale to tykám každému
predavačkám a pod. vykám
ak niekoho stretnem neformálne a predtým som nepoznala, tykám
ak niekoho stretnem v bare, tykam
je jedno, ci to ty mas rada, ide o to, co sa patri
vlastne jediní cudzí, ktorým tykám, sú takí, s kterými sa zoznámim, keď som vonku.
ale dokonca aj keď sa pýtam na cestu niekoho v mojom veku, tak vykám.
Takmer vzdy vykam rovesnikom hlavne casnikom a predavacom, minule som bola v podniku, kde obsluhovala jedna kinda znama, s ktorou som asi dvakrat bola na pive vo velkej spolocnosti, a aj jej som vykala, lebo si to inak neviem predstavit
Čo ma vie ale vytočiť je keď ja niekomu vykám (hoci tam nie je nejaký extra vekový rozdiel) a dotyčný/á mi tyká... ako nejakému sopľavému dievčatku...
a to bola čisto formálna diskusia s nejakým ..ehm... "podnikateľom"
v práci vykám, pokiaľ sa nedohodneme na tykaní a keď ma nejaký známy predstavuje niekomu, tak tykám, resp. počkám, či mi dotyčný povie dobrý deň alebo ahoj