1...akoze...totalne lutujem, ze som nemohol skor prist na birdz, pretoze by som to mohol napisat uz skor a aspon by to bolo viditelne! Si totalny trapny smiesko a strapko, uplne sa mi hnusis!! Doteraz som ako drzal troska hubu, ale toto ked som si precital, tak som mal dost!!! Si tupy hajzel, ktory pravdepodobne v zivote nemal holku a ked si nahodou mal, tak tu holku lutujem - musela byt este viac prijebana ako ty, ked s tebou zacala fusovat! Si picus 1. triedy a takych by mali vesat na namesti! Zomri!
podstat je v tomto pripade dost nepodstatna bo ked si pomyslis ze ta da tak je dobra(hoci je to ku*va) a ked neda tak je to podla niektorych daka cuza,vseobecne uz len taka otazka pri prvom pohlade je dost vadna nechutna a zarazajuca
Warcraft dam ti jednu fakt dobru radu ostan pri hrach a pri pocitaci...alebo dam ti este jednu lepsiu ked ta vzdicki takato picovina napadne daj si facku a skoc do fontany...odpoved kazdej zenskej na tvoju otazku znie...VIPADNI TI UCHIL...no mozno u nejakej sfetenj nimfi bi si sancu mal ale ked uz nic tak si aspon s touto haluzou zaujal a zasmiali sme sa..dkiky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Počúvaj ty si čo za prasa??
Alebo, Boze moj, ako to robis?
18. sak v poho zahrali by sme si warcrafta
ale ne len kecam
Ozaj a väcsinou neda, ci?
41...nepovedal by som, vlaste takeho prijebaneho ako zakladatel tejto diskusie - tak takeho som este nestretol
vy mladsi bud nic neriesite alebo ste obcas normalnejsi ako my
a nie..
uplny chudak a kazdy kdo mu to povie ma komplexy...ale to asi vychadza zo seba,ze?
Ja som dáma. A nie dámi, či dá mi, či dám mu...
Za viem ze da, tak sa usmejem a idem dalej