Teraz nemyslím tie sny,čo sa nám snívajú keď spíme.Myslím tie sny,ktoré má asi každý človek,napr.čo chce v budúcnosti dosiahnuť a tak.Lenže môj problém je,že snívam viac ako žijem.už som si v hlave vytvorila vlastnú vysnenú "realitu".Alebo hocikedy keď vi
Heh no to aj ja si niekedy stavám také "vzdušné zámky" ale prečo by si sa toho chcela zbaviť ? skôr naučiť sa prímať sklamania, a vedieť že to je len predstava že to môže alebo dopadne úplne inak...
heh jj musim zacat zit v realite...ale obcas je to tazke...ja obcas snivam jak male decko ze mam nadludske schopnosti a robim dobre skutky vdaka ktorym sa mi zeny hadzu okolo krku
ja snivam stale...ked niekoho stretnem alebo nieco urobim tak sa vacsinou vecer ponorim do svojej reality a snivam... aspon niekedy je to tak ako si poviem ja je to prijemne... neprestavaj snivat... je to proste cast nasho zivota
@1 ...že prečo sa toho chcem zbaviť ? ja nesnívam ako normálny ľudia,ja snívam skoro stále...hocikedy aj 8 hodín len tak ležím an posteli a snívam o tom,ako by mohol dopadnúť zajtrajší deň,potom vstanem nevyspatá a zase všetko pokazím...
Ale proste ma to mrzí...normálny ľudia ŽIJÚ a ja iba sedím a snívam o tom,že žijem...tak aj enviem,som normálna ?
@8 ja robim to iste... len snivam... a v realnom zivote je to jednoducho ine... ty nesmies prestat snivat... len sa nauc oddelit tvoj sen od tvojho zivota.... aj ked je to obcas krute
Ale si normálna len sa trochu rozhýb! Každý tak sníva ale čím viac žiješ a chodíš medzi ľud tým snívaš menej - žiješ v realite. Sa rozhýb lebo 8 hodín je tak fakt moc. Ja mám tiež také stavz ale keď trvajú dlho tak už sám sa uvedomím a radšej robím hoc čo len aby ma to odreágovalo...
@10 ... tak si spolu pôjdeme dakde sadnúť,budeme sedieť a snívať
@12 však práve,snažím sa to oddeliť...ale nejak sa mi nedarí...už niekedy pomaly neviem čo som si vysnívala a čo je realita...a niekedy fakt chytám depky,pretože aj si všetko predstavím krásne,jednoduché a spravodlivé,ale ono to tak proste nieje a nikdy nebude...
@14 ... pretoze sa tvaris ako obet...nie je vsetko take hrozne ze by si si musela vysnivat nieco krajsie... vnimaj vsetko co sa ti ponuka... ja som si uvedomila ze aj ked snivam tak sa mi to proste nesplni... ale mne to nevadi... je to take moje tajomstvo, moj svet a to mi staci.. rpetoze si uzivam ten skutocny zivot... chod von, s niekym sa pohadaj, pobi sa s niekym, s niekym sa bozkavaj, vyspi... a uvidis ze si to nemusis vysnivat... ono to proste pride... len trosku inac ako chces ty
@16 pozri sa... ked tak velmi sniva tak nech sa nauci ze cely zivot je obcas ovela krajsi... ked si ho vie uzivat.. ak vie co ma rada a co che tak nech to robi a nesniva o tom... nehovorim ze ma sexovat ale ak to chce tak nech to robi...
Podľa mňa to nedáva zmysel. Sny nás predsa posúvajú ďalej, nútia nás robiť niečo pre ich splnenie, aby aj tá realita aspoň vzdialene pripomínala náš snový obraz. Čo by sme bez nich boli, roboty mechanicky vykonávajúce prikázanú činnosť?
Iná vec je snívať namiesto žitia... mám taký nepríjemný zlozvyk občas sa zasnívať a... zistiť, že život mi pomaly ale iste plynie pomedzi prsty. Ale realita a sny by jeden bez druhého neexistovali.
aha, preto máš aj patrične prispôsobený nick...mmmmm, to je problém, pomôže ti psychológ, ale ja vravím: život ťa sám odnaučí snívať to, čo sa nepatrí a zraňuje...
Ja snívam tiež strašne veľa a strašne často. V poslednej dobe už aj keď som v spoločnosti tak sa pristihnem, že myslím na niečo úplne iné. Ja si tie sny kladiem ako cieľ. To čo chcem, za tým si idem. A našťastie sa nestáva často aby som nedosiahla svoje
@28 aj ja som si myslela, že moje sny sa nikdy nesplnia. V podstate na tom aj niečo pravdy je, ale tie sny sa upravili do takej verzie, že teraz sa mi plnia
nesnaz s aprestat snivat, ja mam tiez svoju vysnenu realitu a ak skutocnost nedopadne podla nej, aspon som bola chvilu stastna v predstavach....mne napriklad na tieto sny pomaha to ze vzdy ked si vymyslim svoj pribeh v hlave, dam ho na papier a je z toho kniha posledna mala takmer tristo stranok, takze vies si predstavit kolko snivam
@30 je to pochopiteľné ...no,možno to vyskúšam...ale neviem ako mám pretransformovať môj sen o tom,že nie som deckom mojich rodičov,ale nejakých cool boháčov
@31 knihu ? wooow...akože tie knihy sú aj v predaji? no,ja písať moc neviem...šak šetci čo čítali moje blogy to potvrdia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ale proste ma to mrzí...normálny ľudia ŽIJÚ a ja iba sedím a snívam o tom,že žijem...tak aj enviem,som normálna ?
hej hlavne depky
P.S. Nájdi si brigádu
@12 však práve,snažím sa to oddeliť...ale nejak sa mi nedarí...už niekedy pomaly neviem čo som si vysnívala a čo je realita...a niekedy fakt chytám depky,pretože aj si všetko predstavím krásne,jednoduché a spravodlivé,ale ono to tak proste nieje a nikdy nebude...
to su rady, co? to by vam nenapadlo..
Iná vec je snívať namiesto žitia... mám taký nepríjemný zlozvyk občas sa zasnívať a... zistiť, že život mi pomaly ale iste plynie pomedzi prsty. Ale realita a sny by jeden bez druhého neexistovali.
No,moje sny sa plniť nedajú...proste sú dooosť nereálne a musela by som mať fakt obrovské šťastie,aby sa mi splnil aspon jeden z nich...
Neviem, či je to napísané pochopiteľne
@31 knihu ? wooow...akože tie knihy sú aj v predaji? no,ja písať moc neviem...šak šetci čo čítali moje blogy to potvrdia