tato tema sa tyka skor externych studentov, ktori popri skole aj pracuju... da sa to zvladat? byt cely tyzden v robote, chodit domov unaveni a v sobotu cez volny den sa trepat do skoly? ked si to tak vezmete, vlastne volny den je len v nedelu...
Mám spolužiačku, ktorá normálne pracuje a popritom je na dennom štúdiu...ak sa dá toto stíhať, tak diaľkové štúdium by sa malo zvládnuť v pohode - ak človek chce...pravdaže
pokial viem,tak maju nizsie naroky,su zohladnovane okolnosti,ale zavisi od skoly.
Ale urcite by som na externe nesiel hned od prvaku, mozno inziniera,ale studentsky zivot si treba uzit,pracovat budes nasledujucich 50 rokov tak akm sa ponahlat...
@3 mam pocit ze ti, ktori pracuju-nepracuju preto, lebo sa niekam ponahlaju..jednoducho nemaju peniaze a nemaju bohatych rodicov-) cize ich nema kto dotovat
o tomto nam vravel jeden profesor. pokial nema clvoek nikoho je slobodny tak sa to da zvaldnut a predovsetkym musi byt tvoj zamestnavatel k tebe ohladuplny a moc ta nevycerpavat. takze hdone zalezi ja na tom. ale myslim si, ze sa to da zvaldnut v pohode.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ale urcite by som na externe nesiel hned od prvaku, mozno inziniera,ale studentsky zivot si treba uzit,pracovat budes nasledujucich 50 rokov tak akm sa ponahlat...