niektori tvrdia, ze ked je spln spinakaju ako babatko a niektori zas, ze sa im neda zaspat vobec. Ja patrim k tym, ktorym sa spat neda ale ze vobec. Vzdy ked je spln, prehadzujem sa v posteli minimalne do tretej. Vzdy. A jak je to teda mozne? Mam pocit, z
ja keď som bol menší, tak ževraj som chodieval po byte a vôbec som o tom nevedel a vôbec si to nedokážem vysvetliť a už vôbec nechápem prečo to pôsobí len na istú časť ľudí
@insomniaa Priatelovi sa nedá zaspať, ale na tomu nerozumiem, lebo dnes som spal krásne, aj ked som bol po koncerte pár pivách, šluku a objemnej večeri
Určite mesiac vplýva na vela vecí
ale ja som celkovo citlivý počas spánku. nezaspím pri filme, alebo ak počujem niekoho rozprávať a zobudím sa na všetko, dokonca vždy päť minút pred budíkom a je jedno nakedy je nastavený. Ale zas spolubývajúci lahnú a hneď spia. Vôbec im nevadí, že je zapnuté svetlo, alebo že hrá hudba.
Nikdy mi nenapadlo sledovať, či je spln alebo nie práve vtedy, keď sa mi nedá zaspať a žalúzie mám vždy zastrené, neznášam keď mi v noci niečo svieti...
Ja mám tiež ten problém. Neviem zaspať, keď je spln. Už som sa zamýšľala, či som si to len nevsugerovala, ale väčšinou ani nesledujem, ako mesiac vyzerá, len po prebdenej noci zistím, že bol spln. Keď si vezmeme, ako mesiac dokáže hýbať celými masami vody v oceánoch, je celkom racionálne predpokladať, že bude mať aj nejaký fyzický vplyv na nás ľudí, keďže približne 65 percent nášho tela je voda. Hoci na druhej strane pravdou je, že spln nemá žiadny špeciálny vplyv na príliv a odliv, takže nevidím dôvod prečo práve spln by nás mal takto ovplyvňovať. To je téma na dlhú úvahu.
zaspím celkom v pohode, ale občas sa zobudím v noci na to, že mi mesiac svieti rovno do tváre.. ale to bude viac tým svetlom ako tým, že je spln si myslím
Jasne ze hej. Ja ked lahnem to je jedno kde a kedy zaspim do minuty. Len vec sa ma takto ze velakrat spim malo. A teraz naposledy co bol spln som skoro ani nespal lebo som mal vela prace.
vzhľadom na to, že neviem kedy je spln, tak nemam pocit, ze som mala problem zaspat, ale tiez si toto forum citam dnes tak ktovie, ako to bolo v ten utorok, ci mi trvalo o par sekund dlhsie zaspat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@2 presne to je dobra otazka, ako to ze to posobi iba na istu cast ludi...nie AKO, ale PRECO? kiezby som sa to niekedy dozvedela
inak ja problem so spankom nemam.
Určite mesiac vplýva na vela vecí
a hlavne, keď mi mesiačik ešte krásne svieti do izby.
ideálne na posteľ a mňa.
:happy: