tak isto ako blair a George ma v p... demonštrácie svojho ľudu, ved koľko ľudí už v Amerike protestovalo aby Amerika nemontovala prsty so Iraku , to sú stovky miliónov ľudí .Uznávam Coelho, je to múdry uvedomelý človek a čudujem sa že toto napísal kedže je bývali hippisák.
-Som hlboko veriaci človek, páter, naozaj. Nezaťažím si srdce hriechom diktatúry. Nechcem ísť do pekla. Ak zistím, že väčšina Američanov vojnu v Iraku odmieta, prestanem s ňou.
Na druhý deň dostane správu:
-Pán prezident, podľa najnovších prieskumov je 60% Američanov proti vojne v Iraku.
-Naozaj?- odvetí prekvapený Bush. -No, ale Boh mi iste odpustí, ak mu dám postaviť novú katedrálu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
myslis ze list nie je adekvatnym vyjadrenim na aktualnu situaciu
vo svete ?
George Bush hovorí svojmu spovedníkovi:
-Som hlboko veriaci človek, páter, naozaj. Nezaťažím si srdce hriechom diktatúry. Nechcem ísť do pekla. Ak zistím, že väčšina Američanov vojnu v Iraku odmieta, prestanem s ňou.
Na druhý deň dostane správu:
-Pán prezident, podľa najnovších prieskumov je 60% Američanov proti vojne v Iraku.
-Naozaj?- odvetí prekvapený Bush. -No, ale Boh mi iste odpustí, ak mu dám postaviť novú katedrálu.