Čítal niekto túto knihu? Aký máte celkový názor na Browna ako na spisovateľa?
A konkrétne ku knihe.. je v nej dosť vecí na zamyslenie, napríklad vyberiem len túto.. ak Boh stvoril človeka k obrazmu svojmu, tak každý jeden z nás je bohom
túto knihu som od neho čítala ako prvú, takže sa dá povedať že ma ta trocha "očarila", lebo som nemala s akou porovnávať kniha je to fajn, ale čítala som dávno takže konkrétne myšlienky si už veľmi nepamätám
zaujímavý spisovateľ síce poznám aj lepších no na svoju dobu a to že je amík celkom ujde ako sa hovorí vie sa predať nezapredať a to nie je predpoklad ale reálna vec kto by chcel o tom vedieť viac nech číta aj niečo z mojej tvorby
ja som citala davinciho kod a to som bola sokovana, aka perfektna kniha. mne sa pacili aj omacky okolo toho. teraz som sa pustila do inferna citam to hlavne v kostole, ked sedim tak aby ma nikto nevidel ze pozeram do mobilu (mam to stiahnute v pdf). a vlastne pointa je stale rovnaka, ale mna zaujimaju take veci
Da Vinciho kód obsahuje neskutočné množstvo nepresných informácii, teologických omylov, historických nepresností a výmyslov, ktoré nestoja na podložených faktoch ale autorovej fantázii - čiže nič iné ako sci-fi.
Stratený symbol ma bavil asi najmenej...a s takým očakávaním som si tú knihu kúpila...začala som čítať, po pár stranách som ju odložila asi na rok..a dočítala som ju toto leto na dovolenke...podľa mňa najslabšia (Bod klamu a Pevnosť som nečítala)...avšak Inferno ma priam pohltilo do deja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a čo ja viem, jeho knihy sa mi páčia, ale nejako hlbšie sa nad tým nezamýšľam
@darkestangel @kuvincik tak stará kniha už no, ale dnes akurát začínam čítať Inferno, tak som zvedavý