nie aj keď veľmi rada by som bola z tých darcov čo chodia pravideľne ale mám hrozný strach z ihiel a vždy keď mi doktorka brala krv mi bolo na odpadnutie..
Nemozem lebo nemam 50kg.. a nemam zily. Fakt mne sa neda napichnut zila jak normalnym ludom aj vcera som bola u doktorky na krv a musela mi brat jak babatku... pichla mi do zily co mam dlani a nakvapkala do skumavky
nie, zeby som nechcela, ale nesplnam podmienky darcu... teda mozno teraz vynimocne hej, ale... kedze mam okolo 50 kil, nizke hodnoty hemoglobinu a nizky tlak, tak by som im tam urcite odpadla... paradoxne, ihiel ani krvi sa vobec nebojim a nic mi to nerobi...
@nessie Nemôžeš.
Ja by som strašne chcela, aj som už raz išla, ale mi povedali, že nikdy nebudem môcť Tak ma to zamrzelo vtedy, že ja by som veľmi chcela a nemôžem a niekto by mohol a povie mi, že nedá nikomu svoju krv...
@flame thanks god, vždy som si pripadala divne s takou úchylkou vraj uz ked som bola mala, tak som stále pri návšteve doktorky chcela, aby mi brala krv haha
nj skor mne by mal niekto darovat ale nenavidim ihly a vzdy mi je zle ked mi beru len trochu a aby to malo vyznam na darovanie tak to si neviem predstavit co by bolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ja by som strašne chcela, aj som už raz išla, ale mi povedali, že nikdy nebudem môcť Tak ma to zamrzelo vtedy, že ja by som veľmi chcela a nemôžem a niekto by mohol a povie mi, že nedá nikomu svoju krv...
Nie ze nemozes darovat ty proste nesmies pred odberom sa robia testy ltore by ta tak ci tak vyradili
@lotte ja neviem o tom, ze sa da liecit, mne povedali, ze docasne budem mat krv ok, lebo som brala lieky, a potom ze zas