no stala sa taka vec na nasej skole....ze nas matikar ochorel na rakovinu a teraz ho budu operovat v Rakusku lebo na Slovensku nemaju take skusenosti s tymto typom.... no a dnes dosla zastupkyna ze nabuduci tyzden dojde do skoly ta transfuzna stanica a ze
pochybujem že ja by som mohla v živote ešte niekomu darovať moju krv...ale ajtak by som si nenehala brať krv pokial to nie je nevyhnutné napr. pri odbere a testoch,lebo mi je z toho zle a po vpichu ma miesto ešte niekolko dní na dotyk bolí ako aj teraz :/
u mňa je to také trošku riskantnejšie...som chudokrvná
lenže mám dobrú krvnú skupinu 0 rh+ - tú môžu dať hocikomu /teda okrem 0rh-/
preto by som chcela ísť, ale nejako som sa k tomu nikdy nedostala a odkladala som to... ?! dobrá pripomienka, spýtam sa lekárky či môžem darovať
keby islo o niekoho konkretneho, hlavne ak by som toho cloveka poznal a vedel ze mu to môze pomôct tak bez vahania. Ak len tak vseobecne do zasoby zdravotnictva, tak asi nie.(mam na to svoje dôvody)
urcite bez rozmyslania by som siel darovat .. ja chodim pravidelne darovat kazde tri mesiace a som rad ze ste tu dali tuto diskusiu lebo ste mi tym akurat pripomenuli ze uzakurat 3 mesiace ubehli .. cize ju mozem darovat znova
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
lenže mám dobrú krvnú skupinu 0 rh+ - tú môžu dať hocikomu /teda okrem 0rh-/
preto by som chcela ísť, ale nejako som sa k tomu nikdy nedostala a odkladala som to... ?! dobrá pripomienka, spýtam sa lekárky či môžem darovať