Zubna pasta/ustna voda Curasept, existuje v 3 koncentraciach (0.05, 0.12, 0.20%). Ak sa ponahlas, kup najsilnejsiu, ta sa ale moze pouzivat max. 2 tyzdne v kuse. Je v tom rovnaka ucinna latku ako v Corsodyle (chlorhexidin), ale je v nej navyse nieco proti sfarbeniu zubov... vacsi smrtak na tieto veci asi ani nie je, chlorhexidin sa pouziva aj pri chirurgickych zakrokoch v ustach.
mne nepomahalo fakt nic a to mi hrozne krvacali dasna. V pondelok som bol u dentalnej hygienicky a za tie 2 dni uz je fakt velky rozdiel, a to mi ani nemohla dorobit vsetko naraz bo krvi vela
paradontax je to to najnechtnejšie čo som mala v ústach chutý to ako plastelína s pieskom a solou ale funguje to alebo curasekt či ako sa to volá to ej na zapalene dasna ale myslím že najviac i pomôže ked si budeš umývat zuby a nežrat cukriky a nepit malinovky a podobne D
mne sa osvedčilo MMS. Umyť si s tým zuby a vypláchnuť ústa. Napr. minule ma bolelo ďasno, večer som si s tým umyl zuby a ráno bola bolesť aj zápal preč.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
zeleny caj, ako pit tak vyplachovat oralys