vy ste asi nikdy nevideli mŕtve, alebo môže byť aj zmrazené telo! Ja som ho videl už 5 krát. A poviem vám, že je vždy jasne vidieť na mŕtvole aj keď veľmi krátko mŕtvej, že duša tam totálne chýba a leží tam len prázdna telesná schránka- len kus mŕtveho mäsa.
asi nie vsetci koho poznam teraz by potom boli mrtvy a navyse by som ten svet nechapala ako moja babka teraz nechape presne co vsetko dokaze internet a notebooku hovori „pocitac kniha„ takze nie
jednoznačne nie, nezaujíma ma to ani nejako čo tu bude o sto, tisíc rokov, je mi to viac menej jedno. a teraz by ma rozmrazili a vyhodili do úplne iného sveta, to nechcem.
ja mam rada zimu ale ne, zmrazila by som sa sak jaka haluz by to bola len ci by m a prebrali to je otazne... ale chcela by som vidiet ako by to tu vyzeralo tak o sto-dvesto rokov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ale ja by som sa nedala zamraziť, ktovie, ako by to dopadlo. Ale bolo by zaujímavé vidieť, aký bude svet o 100 rokov.
podla mna kravina odzijes si svoje a potom tu nemas co hladat musis nechat miesto pre mladsie generacie alebo to sme uz taky sebecky ?
..kvak..