Nikdy som tomu neprikladal nejaky vacsi vyznam, no dnes som mal take brutal dejavu, az ma to zarazilo. Niektrí ludia to spajaju s minulymi zivotmi.
Tak piste:
- co si myslite o dejavu?
- verite
Jednoducho vykriky podvedomia nejakej podobnej similarnej situacie, nech uz si to vysvetli kto ako chce (minule zivoty atd.), je to podla mna ista reflexia "zvnutra".
k tej reflexia "zvnutra",na prve precitanie je to celkom zaujmava myslienka,ale ked sa nad tym zamyslim tak ja pri deja-vu vobec netusim, ci je to nieco zle alebo dobre,ten pocit si neviem zaklasifikovovat medzi taketo emocie,resp. ako decko som to mal velmi rad,teraz mi obacas leze aj na nervy,hlavne ked som mal obdobie s deja-vu tak castymi a tak silnymi ze pri neprehanani mozem povedat,ze mi sanka padala.Z toho tazko vydedukujem nejaku reflexiu.
Kazdopadne sa na tomto fenomene moze zivit kopec filozofii od minulych zivotov,cez to ze sme multidimenzionalne bytosti...teraz ma napadla jedna,vsetci sme uz davno v pekle a nasim peklom je to ze zijeme jeden a ten isty zivot stale dookola
Skor by ma zaujmalo ci existuje clovek co vobec netusi o com hovorime,alebo nejake studie percentulaneho zastupenia u takej a onakej vekovej skupiny a v takom a onakom regione...no a z toho by nejaky mudri pani nieco vydedukovali,co by aj tak bola dalsia filozofia,ktorej mozme a nemusime verit...zivot je mysterium a deja-vu patri k nemu asi tak ako dobre a zle sny,predtuchy a ine zahady...
ja na minulé životy síce neverím ale bola som si len tak kuknúť pred chvílkou že čo som bola zač a že som bola mních tak parada som si asik moc neužila aa dejavu je dosť zaujímavé občas sa mi to stáva
Deja vu sa mi stava obcas, ale minule zivoty? To tazko. Niekto mi raz vysvetloval, ze to ma nieco spolocne s mozgom ci co. Ale uz si nepametam co mi povedal Ale minuly zivot sotva.
tiez mam deja vu dost casto,a jednoducho niektore su take zvlastne,ze sa z toho este den nemozem spamatat,mnohokrat som uz o tom rozmyslala,no neviem si predstavit ako je to mozne
raz sme boli v Česku,v živote som na tom mieste nebola, ale doteraz si pamätám jednu zákrutu normálne sme išli autom a ja som povedala, že tu som už bola a presne som vedela, čo je za tou zákrutou. a mala som pravdu tatko povedal, že možno som v minulom živote ( lebo ja aj on naň veríme ) na tej zákrute po nociach stávala a teraz som sa tam vrátila
hej ja som uz tiez mala par razy dejavu a je to taky zvlastny pocit a pritom je to tusim chyba v mozgu alebo co som citala nie som si ista minule zivoty co ja viem. mooze byt
ja som bol avelmi zvedava co to vlastne znamena ze mame pocit ze sa nam nieco uz stalo a raz som na to rpisla.ked osm bol amensia, zapisovala som si sny.raz som mala deja vu a na jeden z tych snov som si spomenul aa dolso mi ze vlasten deja vu je nieco co sa nam snivalo...co je dokazom toho ze sa nam snivaju utrzky z buducnosti....sranda je ze ked s ami to snivalo bola osm tam s ludmi ktorych som nepoznala a ked som ich spoznala doslo mi ze to su oni
ja sm pocul o tom ze mas 2 hlavne "kable" v hlave a ked z jedneho pride nejaka informacia resp. obraz+zvuk+pocity do mozgu skor aj keby o 0,000000001 sekundy uz mate pocit ze ste to niekde videli ...vraj...teda...nvm co je na tom pravdy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Kazdopadne sa na tomto fenomene moze zivit kopec filozofii od minulych zivotov,cez to ze sme multidimenzionalne bytosti...teraz ma napadla jedna,vsetci sme uz davno v pekle a nasim peklom je to ze zijeme jeden a ten isty zivot stale dookola
Skor by ma zaujmalo ci existuje clovek co vobec netusi o com hovorime,alebo nejake studie percentulaneho zastupenia u takej a onakej vekovej skupiny a v takom a onakom regione...no a z toho by nejaky mudri pani nieco vydedukovali,co by aj tak bola dalsia filozofia,ktorej mozme a nemusime verit...zivot je mysterium a deja-vu patri k nemu asi tak ako dobre a zle sny,predtuchy a ine zahady...
fuha neviem veru
podla datumu narodenia mi raz vyslo ze som bol namornik v Gronsku
a co som bola nemam sajny vladca tyran?