@blooms@zeriavka tak cistila zuby nejakou vecou hlavne tam okolo dasien. Silne to bolelo a krvacalo. Potom aj odstranovala zubny kamen ale hlavno tamto.
Ja som tam bol kvoli tomu, ze mi velmi velmi silno krvacali dasna
@blooms uplne prestali ale to som mal fakt velmi silne. Bol som tam zatial iba 1x ale povedala, ze casom sa mi to moze vratit a ze vtedy nech kludne zajdem znova
@blooms ja mám problém so zubným kameňom tuším..ale zubárka mi ho nikdy neodstráni úplne ako keby som sa tam mala vracať opäť a platiť jej za opätovné čistenie..
@bress a musel si sa u nej nejak špeciálne objednať? Mať u nej kartu alebo nič? Ale dosť drahá je inak...normálna zubárka to nemohla spraviť za lacnejší peniaz?
@zeriavka toto co ona robila mne nemohla zubarka zrobit. A kedze tam nic nepreplaca poistovna tak to neni az tak vela. A samozrejme, ze som sa musel objednat. Zubny kamen ti vpohode odstrani. On sa casom takisto moze vratit ale je to take..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@blooms prečo sa chceš dať vyšetiť dentálnou hygieničkou?
Ja som tam bol kvoli tomu, ze mi velmi velmi silno krvacali dasna
bol si tam iba raz, alebo si návštevu opakoval?
.. a poslal ťa za ňou tvoj stomatológ, alebo si sa rozhodol za ňou zájsť sám?
@bress a musel si sa u nej nejak špeciálne objednať? Mať u nej kartu alebo nič? Ale dosť drahá je inak...normálna zubárka to nemohla spraviť za lacnejší peniaz?