Tak som rozmýšlal načo je dobrá depka. Podla mňa asi nato aby som si potom mohol lepšie vychutnať pohodu a dobrú náladu... alebo aj na niečo iné alebo na nič
neviem naco je dobra ale svina mala sa ma niekedy nechce pustit..sice len taka malicka depka,ale aj to cloveka otravi..je to skor taka neschopnost zit spokojny zivot..
ja som uz dlho z nicoho nedepkoval...snazim sa nic si nepripustat a ignorovat iste veci aj ked obcas sa to neda...depka je dobra len na znizenia sebavedomia
No tak na co je dobra depka to neviem, ale viem na co je zla A vlastne mam par veci, na co je dobra depka... Aspon sa dobre vyplacem a pouvazujem nad tym, co som asi spravila zle a co by som mohla nabuduce urobit lepsie...
depkaa... vlastne je dobrá asi iba na to aby sme si uvedomili ako bolo niekedy dobre, a zamyslieť sa nad tým že ako dať zas všetko dokopy ak sa dá ale najlepšie je aj tak tie zlé veci ignorovať, také s ktorými sa nedá urobiť nič.. načo depkovať, stresovať, kaziť si náladu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov