Depresia je veľmi nepríjemná vec (choroba) a práve mám s týmto problém a dosť veľký. Nikdy doteraz sa mi to nestalo, aj keď sú veci, ktoré mnou dosť otriasli a preto toto všetko, no teraz to trvá už týždeň a neviem sa toho zbaviť. Mám hroznú náladu, dosť
Nie je to iba subklinické? Týždeň ešte nie je taká hrôza.. O depresii ako vážnej chorobe sa dá hovoriť po dlhšom čase. Skúšal si sa nejako odreagovať? Ísť si zašportovať etc..?
pokial to netrva aspon mesiac tak to neni depresia,ak sa budes rovnako zle citit aj po mesiaci tak potom treba ist za psychologom a ten usudi ci treba ist za psychiatrom a brat lieky
Neboj ono to bude fajn, daj sa dokopy. Nakop sa do riti a daj si imaginárnu facku ja to robievam.
A uvedom si základné veci, či je to vážne tak ako to vidíš v tvojich "stavoch depresie" a tak ďalej.
Ďalej ak to bude pretrvávať dlhšie odporúčam psychiatra, pre začiatok psychológa, aj to vie veľa pomôcť.
A samozrejme, vyhýbať sa všetkým podnetom (podľa možnosti) čo môžu vyvolať tieto nálady, lebo aj tie nálady majú svoju príčinu, nájsť a vyrovnať sa s tým.
To som aj ja mal kedysi a príznaky? Úplne tie isté.
(Neskúšaj moje rady, nápady ani triky bez porady s odborníkom).
Ja ti poradím. Mysli na to, na čo si na tomto svete, tvoja existencia a komu patrí? - tebe. Rozmýšľaj o tom, čo by si mohol urobiť pre tento svet a v tvojom okolí. Depresia má vela podôb. Je to Buď z lásky, s rodiny, s problémov alebo z nudy. Neuviedol si z čoho si deprimovaný. Uviedol si iba problémy, ktoré tebou otriasli. Preto ti nemôžem pomôcť, ale dať ti recept na to, čo si uviedol. Rob ľudí šťastnými pretože ludia su ako zrkadlo. Od nich sa odrazí všetko to, čo do nich vložíš. Potom budeš šťastný a nájdeš na tomto svete aj patričné uznanie. Tvoj život bude zase dávať zmysel, ako predtým.
Poznámka: Rada know how práve teraz nasleduje:
Vstaň, choď na záchod, umy sli najprv tvár, potom sa najedz, tvoje raňajky musia byť zdrave daj si chleba a t komu uhorku alebo rajčinu a potom si umy zuby. polož kefku do pohára. Všetkých slušne pozdrav - dobré ráno. Tvár sa pri tom šťastný! Musiš to šťastie cítiť. Potom vykroč von pravou nohou. Ak stretneš starú dánu s nákupom, pomôž jej, v autobuse sa správaj ticho a ak zbadáš sraršieho pána ako pri tebe stojí pusti ho! povedz mu - sadnite si prosim. Tvoj deň je ako dieťa! Ako si ho vychováš a kolko dobrých skutkou urobíš, tým väčšiu šancu máš na vyliečenie. Ak by si porušil pár pravidiel // know how, pokazil by si celý systém.
To je všetko. Naučil som ťa, aký máš byť. Ak my si počas rehabilitácie pomyslel na tvoju depresiu, Zažeň ju tým, že teba nič nerozhádže, a že sú na tom aj horšie. To je všetko..
veľa mojich kamarátov je na liekoch kvôli tomu, a tie lieky aby Ti zabrali sú aj tak podmienené psychikou...a pochybujem, že dajaký človek s depresiou ma pozitívne myslenie, že mu pomôžu...takže sa vzchop!
Odporúčam knihu: Ako sa dostať do Šanghaja....a robiť všetko preto, aby si tak neskončil!!!!
na to treba silne Psychadelika, po psilocybine/psilocine sa ti docasne zvysi hladina serotoninu. Antidepresivny efekt pretrvava potom este par tyzdnov. Depresia je len zmena vnimania okolia a preto potrebujes zmenu z druhej strany spektra aby si sa z toho dostal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Neboj ono to bude fajn, daj sa dokopy. Nakop sa do riti a daj si imaginárnu facku ja to robievam.
A uvedom si základné veci, či je to vážne tak ako to vidíš v tvojich "stavoch depresie" a tak ďalej.
Ďalej ak to bude pretrvávať dlhšie odporúčam psychiatra, pre začiatok psychológa, aj to vie veľa pomôcť.
A samozrejme, vyhýbať sa všetkým podnetom (podľa možnosti) čo môžu vyvolať tieto nálady, lebo aj tie nálady majú svoju príčinu, nájsť a vyrovnať sa s tým.
Držím palce.
(Neskúšaj moje rady, nápady ani triky bez porady s odborníkom).
Ja ti poradím. Mysli na to, na čo si na tomto svete, tvoja existencia a komu patrí? - tebe. Rozmýšľaj o tom, čo by si mohol urobiť pre tento svet a v tvojom okolí. Depresia má vela podôb. Je to Buď z lásky, s rodiny, s problémov alebo z nudy. Neuviedol si z čoho si deprimovaný. Uviedol si iba problémy, ktoré tebou otriasli. Preto ti nemôžem pomôcť, ale dať ti recept na to, čo si uviedol. Rob ľudí šťastnými pretože ludia su ako zrkadlo. Od nich sa odrazí všetko to, čo do nich vložíš. Potom budeš šťastný a nájdeš na tomto svete aj patričné uznanie. Tvoj život bude zase dávať zmysel, ako predtým.
Poznámka: Rada know how práve teraz nasleduje:
Vstaň, choď na záchod, umy sli najprv tvár, potom sa najedz, tvoje raňajky musia byť zdrave daj si chleba a t komu uhorku alebo rajčinu a potom si umy zuby. polož kefku do pohára. Všetkých slušne pozdrav - dobré ráno. Tvár sa pri tom šťastný! Musiš to šťastie cítiť. Potom vykroč von pravou nohou. Ak stretneš starú dánu s nákupom, pomôž jej, v autobuse sa správaj ticho a ak zbadáš sraršieho pána ako pri tebe stojí pusti ho! povedz mu - sadnite si prosim. Tvoj deň je ako dieťa! Ako si ho vychováš a kolko dobrých skutkou urobíš, tým väčšiu šancu máš na vyliečenie. Ak by si porušil pár pravidiel // know how, pokazil by si celý systém.
To je všetko. Naučil som ťa, aký máš byť. Ak my si počas rehabilitácie pomyslel na tvoju depresiu, Zažeň ju tým, že teba nič nerozhádže, a že sú na tom aj horšie. To je všetko..
veľa štastia - tomass.
fakt chceš skončiť na liekoch a mať po rokoch z mozgu kašu?
videl si už riadne starého pacienta psychiatrie? ja nie
a vieš prečo? lebo z tých liekov im postupne zlyhajú orgány
dobrý psychológ by Ti mohol pomôcť..........no takých je ako šafránu
skôr platí -- blázon vládne bláznom!
ja hovorím - toleruj a budeš tolerovaný, dopraj sebe - dopraj i druhým, buď slušný - budú slušní k Tebe
Odporúčam knihu: Ako sa dostať do Šanghaja....a robiť všetko preto, aby si tak neskončil!!!!