@riskozvychodu dobrý matematický postreh
ja som stará generácia ešte,taký jaskyňový typ, zastaralé názory a tak
ale tak uznaj! koľko tu bolo už takýchto fór a opis osoby? preboha! čo je na tom ťažké? bože nasadím si mozog,zoberiem slovník,niečo inšpiračné vygooglim a mám sloh. kristapána!
@limetkajaja keď sa ťa niekto opýta, či nemáš oheň, vytiahneš dva kremene?
ale nie, vnímam to aj ja, kedysi boli generačné rozdiely viditeľné každých cca 5 rokov (trepem ale chápeš) no a teraz čo rok to priepasť
a samozrejme je to aj o tom, akí sú ľudia
His name is Bob, but everyone calls him Nessie, as the Lochness monster. Despite the nickname, he resembles more a creature of hell. He was born with a grey scaly skin and two big bulges on his forehead, resembling horns.
One of his arms started to putrefy a few months ago and the smell of purulence causes anyone in close distance to throw up.
@mielikki ja chcem pokracovanie prosiiim. ale 3€ za to nedam prepac.
@miromiro a to by ti nevadilo, ze by ti niekto poslal opis osoby ktoru ty ani nepoznas? ja viem, staci v skole povedat ze je o tvojom bratrancovi/sesternici, ale aj tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
dnešní mladí ľudia sú už načisto neschopní,či čo?
napísať opis osoby na 200 slov musí byť neskutočne ťažké
ja som stará generácia ešte,taký jaskyňový typ, zastaralé názory a tak
ale tak uznaj! koľko tu bolo už takýchto fór a opis osoby? preboha! čo je na tom ťažké? bože nasadím si mozog,zoberiem slovník,niečo inšpiračné vygooglim a mám sloh. kristapána!
ale nie, vnímam to aj ja, kedysi boli generačné rozdiely viditeľné každých cca 5 rokov (trepem ale chápeš) no a teraz čo rok to priepasť
a samozrejme je to aj o tom, akí sú ľudia
One of his arms started to putrefy a few months ago and the smell of purulence causes anyone in close distance to throw up.
pokračovanie za akciovú cenu 3€
@miromiro a to by ti nevadilo, ze by ti niekto poslal opis osoby ktoru ty ani nepoznas? ja viem, staci v skole povedat ze je o tvojom bratrancovi/sesternici, ale aj tak.