asi by ma to nenahnevalo, len by som ho upozornil, nech si kupi bud kvalitnu fajku alebo kvalitne papierkiky a nech to nefajci cez tu hnusnu flasku s alobalom.. (inhalovane oxidy kovov a nahoreny plast vedia spravit tiez svoje).. dalej by som ho upozornil nech toho nema vela pri sebe a hlavne nech to nenosi pri sebe (byvaleho spoluziaka, ked mal 18, tak ho capli a dostal 6 rokov basy). Dalej by som ho poprosil nech to nedrzi doma, nechcem aby mi kuklaci rozbili dvere kvoli gramu travy.. (jednemu znamemu nabehli domov kuklaci kvoli smiesnemu mnozstvu travy, manku priviazali o radiator, kuklac jej celu dobu drzal samopal pri hlave, nechcel by som aby nieco take zazila moja eventualna zena). a nejak by som sa ho snazil presvedcit/poprosit nech to neprehana.. fajcenie marihuany u nachylnych ludi moze vyvolat psychiatricke ochorenia.. a tak nejak asi
Ale, nie, ale proste chcela by som, aby sa so mnou moje deti mohli rozpravat otvorene. A idealne, aby nehulili od strnastich ako ja. Ale keby uz, tak by som sa o tom s nimi asi porozpravala a....ja vlastne neviem. Ale nemozem to decko predsa zabit za nieco, co som v tom veku tiez robila.
A idealne by som chcela zit v krajine, kde mi kvoli gramu travy nevleze do domu kuklac, no
Šiel by som si od Torpeda popýtať prázdnu krabičku cigariet, vystrihol by som z nej morbídny obrázok a potajomky by som ho svojmu dieťaťu nalepil na sakel s trávou.
V prvom rade by som bola asi sklamaná zo svojej výchovy, no prediskutovali by sme to spolu, aby som zistila, či si uvedomujú potenciálne riziká, ktoré to môže priniesť, či to robia z vlastnej vôle alebo len preto, že to robia kamaráti a podobne. Zákaz by určite nepomohol, skôr by som chcela, aby moje deti vedeli samé zhodnotiť, čo je pre ne dobré a čo nie.
@9 Tiež by som bol asi sklamaný zo svojej výchovy, a snažil by som sa im urobiť podobnú osvetu ako @3 , a snád budú natoľko inteligentné že pochopia čo je pre nich dobré.
Povedal by som mu, nech s tym prestane co najskôr, lebo neskôr už nebude cesty späť a dopadne veľmi zle.
A aké peniaze na to zbytočne minie. Či už cigarety, drogy alkohol a iné. Za 10 20 rokov by mal na nové auto keby si miesto toho aby bol závislý tie peniaze odkladal. Povedal by som mu, že skončí v base a že ja ho chrániť pred týmto nebudem. Na to už má vlastný rozum aby sa rozhodol či je debil a chce žiť povrchný život s problémami okrem bežných ešte aj s ďalšími navyše alebo nie. Povedal hy som mu, že ho do práce nezoberú, že nebude môcť šoférovať a že ak to bude mať u seba a nájdu mu to napr. V škole pri náhodnej prehliadke tak pokutu zaplatím, ale bude mi to splácať až pokým mi to celé nesplatí. Nedostane nič navyše len na základné potreby, jedlo, pitie. Žiadne darčeky, výlety.
Povedal by som mu, nech s tým prestane hneď teraz, pretože ak to neurobí, jeho život sa odteraz zmení k horšiemu. Dal by som mu týždeň na rozhodnutie. Potom by som sa zariadil. Ak by to porušil tak tak by som mu pekne poďakoval, že robí rodine takéto problémy ktoré by vôbec nemusela mať a či si to uvedomuje, že budem musieť platiť odvykačku a nič z toho sa nemuselo diať keby v tej hlave niečo mal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ale, nie, ale proste chcela by som, aby sa so mnou moje deti mohli rozpravat otvorene. A idealne, aby nehulili od strnastich ako ja. Ale keby uz, tak by som sa o tom s nimi asi porozpravala a....ja vlastne neviem. Ale nemozem to decko predsa zabit za nieco, co som v tom veku tiez robila.
A idealne by som chcela zit v krajine, kde mi kvoli gramu travy nevleze do domu kuklac, no
A aké peniaze na to zbytočne minie. Či už cigarety, drogy alkohol a iné. Za 10 20 rokov by mal na nové auto keby si miesto toho aby bol závislý tie peniaze odkladal. Povedal by som mu, že skončí v base a že ja ho chrániť pred týmto nebudem. Na to už má vlastný rozum aby sa rozhodol či je debil a chce žiť povrchný život s problémami okrem bežných ešte aj s ďalšími navyše alebo nie. Povedal hy som mu, že ho do práce nezoberú, že nebude môcť šoférovať a že ak to bude mať u seba a nájdu mu to napr. V škole pri náhodnej prehliadke tak pokutu zaplatím, ale bude mi to splácať až pokým mi to celé nesplatí. Nedostane nič navyše len na základné potreby, jedlo, pitie. Žiadne darčeky, výlety.
Povedal by som mu, nech s tým prestane hneď teraz, pretože ak to neurobí, jeho život sa odteraz zmení k horšiemu. Dal by som mu týždeň na rozhodnutie. Potom by som sa zariadil. Ak by to porušil tak tak by som mu pekne poďakoval, že robí rodine takéto problémy ktoré by vôbec nemusela mať a či si to uvedomuje, že budem musieť platiť odvykačku a nič z toho sa nemuselo diať keby v tej hlave niečo mal.