a chcem Vám všetkým oznámiť, že táto diskusia je založená pre tých, ktorý majú v živote nejaké komplikácie a potrebujú sa ich zbaviť. Názov Detoxication som vybral preto, pretože sa táto diskusia je
To je pekne. A este mam taky problem, ze niektopre moje spoluziacky su uplne sliepky. A ja ich sproste poznamky nemozem ignorovat. Pravdaze musim podotknut, cest vynimkam. Vsak Sonia a Ninusha. :d
To hej a tie ich sproste reci. Niekedy mam pocit, ze uz sa tam viacej nevratim. No potom si spomeniem na slova mojej babky. Inac mam aj blog zmysel zivota. Myslim, ze je dost zaujimavy.
A ako si to riesil? To musela byt velka skoda. Ja so pametam, ze u starkej so sadila kvety a jej havino mi ich na druhy den vsetky vyhrabal. Asi sa mu nepacili. No ale vtedy som bola tak nasrata...
no dobre tak ja mam takito problem: poznam jedneho zmrda najprv sme boli kamosi ale potom ked zistil ake su moje nazori a ze s nim skoro v nicom nesuhlasim zacal ma povazovat za dementaa teraz mi robi zle podstuchuje rozprava sa so mnou ako s retardom hadze mi kamene do okna... preco sa mu nepostavim??? lebo je to chlap jak hora ktori od malicka chodi na karate a navise ma aj znamosti... nemam strach ze by mi chcel ublizit ale vzdy ked ho stretnem a dlhsie sa rozpravame mam pocit ze sa na nieco chista... co mam robit?
Typek: povedz mu, co si o nom myslis. Neviem, ale mne to pripada trochu chore, ze ti hadze kamene do okna. Kvoli tomu, ze mate ine nazory? To asi velmo zdravy clovek nebude...
Nikol11: a co take o tebe vravia tvoje spoluziacky? Ja obcas tymto veciam nechapem... tolko dievcat vravi, ze spoluziacky ich v jednom kuse ohovaraju a intriguju... U chlapcov sa to nestava casto, chvalabohu. Ale na zaladnej som bol totalny outsider, a tiez som casto pocuval skvele poznamky. A dovod? Lebo som sa nerad bil a nevedel som hrat futbal, cize som nebol "normalny". Teraz by som si to uz asi nenechal. Ale chvalabohu, na mojej sucasnej skole sa uz take nestava
MId: Ale take spraste kraviny co sa tyka chalanov a tak... Hadam si o mne podaktore myslia, ze som ku¤va. Hlavne ma na nich zabija tie svoje primitivne zazitky, ktore v kuse rozpravaju. A mna to absolutne nezaujima, ze co oni robia.
Sonia: Mam na mysli najme Veroniku.H. Aj ked ju mam rada, ale dost casto mi lezu na nervy aj s partackami. A potom cela kopa inych. Vsak sme si uz vraveli o tom Sona nie? A este ta hlupana Daniela a tie jej hrkajuce kraviny, ktore stale omiela. :d
Tak to ti teda nezavidim Tvoje skusenosti s chalanmi su tvoja osobna vec, a ak sa im to nepaci, asi proste ziarlia... hmm, a ak sa mozem spytat, o akych (priblizne) zazitkoch to stale kecaju??
To su najviac ich zazitky s vykendu. Ako sa opili, akeho noveho chalana spoznali, s kym by sa chceli bozkavat a totalne hluposti. Oni su totiz na intraku, ale to ich este neopravnuje aby aj mna s tym zatazovali. Ved mna to nezaujima. A ked som im to pekne povedala tak sa este aj urazili.
Nika,presne aj mne idu na nervy.No,to su take zazitky,ktore zaujimaju len ich,naco nam ich vobec rozpravaju?!Ja mam to stastie,ze nesedim priamo za nimi ale vies,ja tam mam Misu,takze vsetko mam vynahradene od nej :C,by si si mala skusit ako sa s nou sedi,.....
Stale nechapem ten vas ritual - ohovaranie, gossip a tak - aj ked mozno nie ste pricinou (v triede) ale aj tak to rozsirujete dalej...nechajte tak, majte ich hlboko, nech si o vas myslia, co chcu...ved vam nesiahaju ani po paty (vsak ani nevedia, co je net) tak naco sa trapit takymi nulami...
a co ma nasralo v poslednych dnoch? da sa povedat, ze pocasie, aj ked mna nejak moc netrapi...ale najviac ma dostalo, ze jedna nemenovana osoba si asi pred mesiacom horuckovito zhanala moj mail, aby mohla napisat, ked sa dozvedela, ze uz rok som v UK (skoro jej to zapina, vsak?)a ked som odchadzal, tak som jej to hovoril, ale co uz...no a po prvom maily sa zmohla po mesiaci na 4 riadky...v tomto vas baby nechapem...mat niekoho cislo alebo nejaky iny kontakt a bat sa skontaktovat somehow, len aby si nemyslel, ze sa neviem co. Ved komunikacia musi byt, a medzi blizkymi ludmi o to vacsmi...len tolko...inak ta osoba nie je na birdz, a ked sa tu raz dostane a bude citat tento mail, tak to bude dufam davno za mnou...sorry Zuzana...s pozdravom vies kto
Husky,ale co poradis napriklad mne?!---mam kamarata,lenze on nieje slovak,rozprava sa spolu po anglicky,ale iba na chate,mam jeho tel. kontakt,lenze aj ked sa mame radi,nerozumieme si vobec vobec...pritom obaja mame anglinu ok,takze porad ako ty rozumies vsetkym anglicanom?a este k tomu ked tak rychlo rozpravaju,a cez telefon sa to neda ukazat ani rukami,ani gestami,tak ja fakt neviem,...porad
ok, radim - a nemyslite si ze som tu po polnoci, ja mam totizto iba 23:00 - zalezi od toho, z kadial je...kazdy region ma specificky prizvuk, v kazdej byvalej kolonii sa hovori inak - nechcite pocut prizvuk Anglicanov zo Zimbabwe, to uz neznie ako anglictina :-] - no a dalsia vec je, ze je asi rodeny anglican. Predstav si, ze sa v dvadsiatich rokoch pristahujes na Slovensko. co by si po pol roku ucenia sa - keby si nebola tunak narodena - rozumela napriklad z Birdzu?
ale da sa zvladnut aj to...len tomu treba trening a hovorit s ludmi, co nevedia po anglicky...lebo v skole ta nikdy nenaucia hovorit, iba pisat a mozno citat po anglicky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Sonia: Mam na mysli najme Veroniku.H. Aj ked ju mam rada, ale dost casto mi lezu na nervy aj s partackami. A potom cela kopa inych. Vsak sme si uz vraveli o tom Sona nie? A este ta hlupana Daniela a tie jej hrkajuce kraviny, ktore stale omiela. :d
a co ma nasralo v poslednych dnoch? da sa povedat, ze pocasie, aj ked mna nejak moc netrapi...ale najviac ma dostalo, ze jedna nemenovana osoba si asi pred mesiacom horuckovito zhanala moj mail, aby mohla napisat, ked sa dozvedela, ze uz rok som v UK (skoro jej to zapina, vsak?)a ked som odchadzal, tak som jej to hovoril, ale co uz...no a po prvom maily sa zmohla po mesiaci na 4 riadky...v tomto vas baby nechapem...mat niekoho cislo alebo nejaky iny kontakt a bat sa skontaktovat somehow, len aby si nemyslel, ze sa neviem co. Ved komunikacia musi byt, a medzi blizkymi ludmi o to vacsmi...len tolko...inak ta osoba nie je na birdz, a ked sa tu raz dostane a bude citat tento mail, tak to bude dufam davno za mnou...sorry Zuzana...s pozdravom vies kto
ale da sa zvladnut aj to...len tomu treba trening a hovorit s ludmi, co nevedia po anglicky...lebo v skole ta nikdy nenaucia hovorit, iba pisat a mozno citat po anglicky
PRACTICE, PRACTISE, PRACTISE!
q
q
q
q
q
q
q
q
q