a co o nej chces vediet? je to vysokodavkova HAK ktora je prospesna na plet, ale nema sa uzivat viac nez pol roka. ked to tie zenske uzivali roky rokuce, ani sa nedivim ze zle dopadli. poslednykrat mi tusim gynekolog hovoril ze u nas sa uz nepredpisuje. ale neviem co je na tom pravdy, ja uzivam tabletky z inej kategorie s inym druhom hormonov.
je to svinstvo...čítala som o nej...vraj veľa vedľajších účinkov - trombóza, infarkt, mozgová príhoda...ako to že to ešte nestiahli z trhu?? » diva.aktuality.sk/clanok/36623/pr...
Ja ju užívam kvôli problémom s akné...zatiaľ mesiac budem najviac pol roka potom prejdem na ľahšiu. Mala som problém že som na druhý deň,po užití prvej tabletky vracala.Príšerne,také dačo som ešte nezažila.Teraz mám začať užívať ďalšie balenie a obávam sa že to bude zase.Bolo to vo vedľajších účinkoch že sa začiatkom môže vyskytnúť zvracanie,ale neviem či len pri prvej fólii alebo na začiatku každého cyklu.
Tie čo mali pri nej problémy,bola som na to upozornená ,boli fajčiarky alebo tie čo to užívali roky rozprávala som sa o tom s gynekologičkou. A o HAK, každý liek je svinstvo,mne to príšerné akné čo som mala tiež spôsobili iné lieky ale dakedy sa bez toho nezaobídeme.Čo sa týka antikoncepcie aj pri sexe.Na gumu by som sa nespoliehala aj keď to sa ma momentálne netýka.
@floremcorde no tak take "nastavenie" na uzivanie HAK su zvycajne prve 3 mesiace, ale takato reakcia mi pride uz moc. a urcite nie na zaciatku kazdeho blistra. ked to bude v pohode tak uzivaj dalej, ak by si mala problemy tak zmen.
ked mas primarny problem s akne, beries/brala si roaccutane?
mne povedala, ze diane sa uz nepouziva, zem da inu s podobnym niecim, nie som z toho nadsena, lebo zeny v mojej rodine uzivali presne diane 35 a pomohlo im to na plet, ja to berem kvoli tomu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
K téme: nie, nemám.
» diva.aktuality.sk/clanok/36623/pr...
aj podľa mna všetky....a tá diva ako príklad....o vedľ. účinkoch sa toho popísalo už asi všade
Tie čo mali pri nej problémy,bola som na to upozornená ,boli fajčiarky alebo tie čo to užívali roky rozprávala som sa o tom s gynekologičkou. A o HAK, každý liek je svinstvo,mne to príšerné akné čo som mala tiež spôsobili iné lieky ale dakedy sa bez toho nezaobídeme.Čo sa týka antikoncepcie aj pri sexe.Na gumu by som sa nespoliehala aj keď to sa ma momentálne netýka.
ked mas primarny problem s akne, beries/brala si roaccutane?