počkaj zachvilu sem pride miestny konšpirátor nás ubezpečiť že to bolo politicky a mediálne nafingované a že sme ouce ... a navyše že si ho absolutne nezaslúžil
@dumbledore možnože išlo o ten jeho príhovor ... vieš, kde by inak mohol takto verejne vystúpiť a začať hovoriť o globálnom stave zeme? možnože celý ten film vznikol kvôli tomu aby sa mohol postaviť na to pódium a povedať zopár slov o svete ... ktovie
Nie aby som mu ho nedopriala lebo zasluzi si to hoci neviem ci presne za Zmrtvychstanie...ale tesila som sa uz na tie obrazky co by kolovali po internete keby to opat nevyhral
Ja som písal, že vyhrá Oscara! Zaslúžil si ho, no sú tu ľudia, ktorí si myslia, že Oscara môže vyhrať herec, ktorý stvárnil transvestitu, či čo to bolo. Ešte sa mate čo učiť!
Skôr je toto všetko trápne... Kým ho nedostal, tak sa z neho všetky stránky smiali a pičovali do neho, že ako sa asi cíti a teraz, keď ho dostal, tak mu všetci gratulujú ako veľkí kamoši, radšej už nech je táto vlna za nami...
@iviking ono ľudia si z neho robili srandu preto, že je smoliar, nie zlý herec. každý vedel, že si to ocenenie zaslúži, ale nikdy mu to nevyšlo, tak o ňom boli na internete vtipy, ako o každom. to sa nevylučuje s tým, že keď teraz vyhral, tak mu ľudia gratulujú (a internet si z neho robí srandu aj teraz btw)
hollywood je len showbiz ale predstavte si aky vplyv maju ti ludia na svet (aj ked zatial bezvyznamny) a aky vplyv by mohli mat na svetove dianie keby mali vsetci podobne zmyslanie a nebali by sa ho prezentovat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Priala som mu to neskutočne. A všeobecne na mňa pôsobí ako milý a dobrý človek. O to viac teda.
obv.
btw nejdem sa hrat na teodoru ale bolo jasne ze vyhra
UN messenger of peace
hollywood je len showbiz ale predstavte si aky vplyv maju ti ludia na svet (aj ked zatial bezvyznamny) a aky vplyv by mohli mat na svetove dianie keby mali vsetci podobne zmyslanie a nebali by sa ho prezentovat...