Pacilo sa mi to...citala som to asi pred 2rokmi a dokonca som aj revala pri tej pasazi,ked sa ta jej starka na zaciatku zrutila s autom do priepasti...bolo to perfektne napisane
čožééééééé? juchuúúúúúúúú, bude štvorka, a kedyyy? a potom snáď zase dostanem ku knižke lahodnú figaro sladkú vášeň, vtedy mi fantasticky bene padla k čítaniu...škoda, že k sedmičke pottera nedávali sovičku zase, alebo lepšie; malého umelého panáka Snapa, oooooooooooohhhh: smiley: teda mám prívesok snapa, ale neviem kde je, stratila som ho, čistá tragédia a vedel aj pískať na kilometer
na názor sa ma nik nepýtal, ale poviem ho aj tak...je to mierna hanba slovenskej fantastiky...tá kniha bola nuda, a hoci nespadám do rámca čitateľov, ktorému bola určená, je veľa, čo sa dalo tejto hromade papiera vytknúť...ale keďže sú tu jej fanúšikovia, nebudem sa hádzať na vlnu odporu
Celkom pekne.Nie je zla ale aj tak.Take mile citanie na vyplnenie volneho casu.No myslim ze na slovenskych autorov je to fakt dobry vykon.No a vadilo mi ze tam bol celkom lahko predvidatelny dej.Inac pekne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Knizky sa mi pacia aj ked to ma svoje chybičky no stale sa zlepsuju a uz sa tesim na 4